Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První foto: seriálový Zombieland


ikona
Mr. Hlad
zombieland
Takhle bude vypadat parta, která chce v televizi navázat na kultovní komedii 
Hororová komedie Zombieland byla jedním z nejpříjemnějších filmových překvapení roku 2009 a pomohla odstartovat kariéru Emmy Stone nebo Jesseho Eisenberga a připomněla, že Woody Harrelson je herecký bůh. Film slavil úspěchy u kritiky a chodili na něj i lidi, ale klasický sequel, ačkoliv se o něm pořád občas mluví, nakonec nejspíš nebude. Místo toho se dočkáme seriálové verze. Za tou stojí sice scenáristi původního filmu Rhett Reese a Paul Wernick, před kamerou jsou však samé neznámé tváře. 
 
Tyler Ross, Maiara Walsh, Kirk Ward a Izabela Vidovic budou muset hodně zabrat, aby se vedle původní party nezesměšnili, každopádně opět zjistíme, co je potřeba dělat, aby člověk přežil ve světě ovládaném nemrtvými. Režírovat by to celé měl Eli Craig, jenž má za sebou povedenou hororovou komedii Tucker a Dale vs. Zlo. Amazon se navíc chystá vypustit pilot Zombielandu spolu s dalšími dvanácti brzy na internet a sami diváci rozhodnou, co chtějí sledovat dál a co po první díle skončí. Kdy to bude, to nevíme, vy se ale zatím můžete mrknout na první fotku. 
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace