Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Troška Pravé krve


ikona
Spooner
trailery
Upíří se vracejí. A jaké novinky nás v létě čekají? 

I když to venku nevypadá, tak léto by nám mělo začít již někdy za dva měsíce. To je samozřejmě nejvyšší čas, aby televizní stanice připomenuly, jaké novinky a osvědčené tituly nám budou tyto slunečné měsíce zpříjemňovat. A že je opravdu z čeho vybírat.

True Blood Season 6
Jako by to bylo teprve pár týdnů, co jsme shlédli zatím nejzběsilejší a nejšílenější finále Pravé krve vůbec. Léto se ale neúprosně blíží a s ním i návrat oblíbených upírů, vlkodlaků, víl a ostatní havěti. A zřejmě se máme opět na co se těšit. Většina nových záběrů je sice evidentně z úvodu první epizody, ovšem i přesto se dočkáme prvního záběru na Rutgera Hauera a Billa v…no prostě v té šílenější a daleko démoničtější poloze. Krev zase poteče proudem.

Falling Skies Season 3
Nyní se přesuneme asi k nejpůsobivější upoutávce z dnešní nabídky. V červnu se totiž nevrátí jen staří známí upíři, ale také naštvaní emzáci z Falling Skies. I když do premiéry nové řady zbývají ještě dva měsíce, tak se tvůrci rozhodli svoje sympatické sci-fi připomenout v povedeném traileru. Nových záběrů je sice minimum, melancholická hudba ovšem funguje na jedničku a ukázka tak přípomíná mnoho podobně střižených trailerů na počítačové hry. A funguje to výtečně.

Under the Dome
V létě se však dočkáme i řady zajímavých novinek. Jednou z nich bude i adaptace další z nekonečného množství knih Stephena Kinga, Pod kupolí. V té je jedno malé městečko právě pod titulní kupolí uvězněno. Pokusy o útěk jsou marné, zásoby potravin či vzduchu stále ubývají, vláda je bezradná. No prostě všechno jde od desíti k pěti, a tak musí skupinka hlavních hrdinů bojovat o vlastní život. A podle prvních záběrů to zatím nevypadá vůbec špatně.

The Saint
Postavu Simona Templara ze slavných knížek Leslie Charterise nejspíš znáte, přinejmenším ze snímku Svatý s Valem Kilmerem. Nespočet filmů a seriálů ale této legendární postavě evidentně nestačí, a proto se s charismatickým lupičem setkáme znovu. V nové seriálové verzi ho ztvární Adam Rayner z nedávného thrilleru Hunted a záda mu bude krýt stále velice sexy Eliza Dushku. A podle první ukázky by to mohla být celkem zábava, i když samotný trailer mohl být klidně o něco kratší. Rayner je šarmantní, hláškovat také umí docela obstojně a mezi ním a Elizou to zatím funguje. Materiál na letní oddychovku jak dělaný.

Monster vs. Aliens
Animák Monstra vs. vetřelci nás před pár lety celkem potěši a dokázal úspěšně pobavit děti i dospělé. Není proto divu, že se studio Dreamworks rozhodlo přijít s televizní verzí animovaného hitu, jak je u nich poslední dobou ostatně zvykem. Seriálová Monstra vs. vetřelci na stanici Nickledon startují již za pár dní a logicky se tentokrát budou bavit hlavně děti. Animace je samozřejmě o poznání horší a celou ukázku si pro sebe krade oblíbený Bob. A krade si ji až příliš a jeho vtípky většinou rozesmějí opravdu jen malé caparty.

The Bridge
Také na FX chtějí mít své The Killing. Asi takhle by se daly shrnout tyto nic neříkající teasery, kterými kabelovka připomíná remake severské pecky. Z pár vteřin se dá sice vyčíst kulový, i přesto se ovšem tvůrci musí hodně snažit, aby se kvalitám předlohy vůbec přiblížili.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace