Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

ČT odhaluje seriály roku 2014


ikona
KarelR
česká televize
Co napřesrok potáhne před obrazovky? 

Že nemáte tušení, co se bude na České televizi vysílat letos? Nevadí. Vaše oblíbená veřejnoprávní stanice totiž počítá s tím, že to budou samé lepší kousky, a už prozřetelně plánuje do budoucna. Seriálový rok 2014 se tak dneškem rozrůstá o kopec zajímavých projektů. A dokonce bych se nebál říct, že většina z nich zní lépe než kdejaký český celovečerák. Na co byste se tedy měli pomalu začít těšit?

 

Clona: Sedmidílný seriál o neúspěšném mladém režisérovi, který se přidává jako kameraman k pražské kriminálce. Scénář Marek Epstein, režie Tomáš Řehořek.

Život a doba soudce A. K.: Třináctidílný seriál o polistopadových soudních procesech, kterému bude kralovat do taláru oděný Jiří Bartoška. Scénář Zdeněk Zapletal, režie Robert Sedláček, Bohdan Sláma a Radim Špaček.

Vraždy v kruhu: Dvanáctidílná, skandinávsky laděná detektivka, ve které bude postrachem zločinců Ivan Trojan jako major Holina. Scénář Iva Procházková, režie Ivan Pokorný.

Kriminálka Staré Město: Druhá řada česko-slovenské kriminálky, ve které bude Zuzana Fialová vyšetřovat obyčejnou vraždu a narazí na organizovaný zločin. Dále hrají Matěj Hádek, Milan Kňažko nebo Milan Lasica, režie Ján Sechlebenský.

 

Znamení koně: Druhá řada seriálu o dvou znepřátelených koňáckých rodech s Terezou Voříškovou a Richardem Krajčem.

První republika: Novinka od tvůrců Vyprávěj, která bude sledovat osudy rodiny Valentových mezi lety 1918 - 1945. Scénář Jan Gardner, režie Biser A. Arichtev.

Neviditelní: Třináctidílný seriál o neviditelných vodnících s Jiřím Bartoškou, Luďkem Sobotounebo Ivanou Chýlkovou. Scénář a režie Radek Bajgar.

Škoda lásky: Cyklus povídek z per sedmi prvotřídních spisovatelů (Hašek, Havlíček, Šabach, Viewegh, Obermannová...), které vyprávějí především o lásce. Režie Vít Karas, Petr Zahrádka, Zdeněk Jiráský a Jan Hřebejk. V Hřebejkově povídce bude hrát hlavní roli Karel Gott.

Co se vám zatím zalíbilo nejvíc?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace