Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Steve Carell mezi dinosaury


ikona
Spooner
carell
Oblíbený komik a James Gandolfini nás pobaví v tak trochu neobvyklé válce. 

Steve Carell patří bezpochyby mezi nejoblíbenější komediální herce posledních let. Jeho novinka The Incredible Burt Wonderstone, ve které si zahrál společně s Jimem Carreyem kouzelnické rivaly, ovšem kiny  celkem rychle prošuměla a slavný komik tak již dávno není komerční jistotou. To mu ale vlastně zatím nemusí tolik vadit, jelikož budoucích rolí má ve svém diáři stále dost a animovaná série Já, padouch mu bude patrně vydělávat ještě dost dlouho. I tak mu evidentně čuch na zajímavé role nechybí a se svým nadcházejícím filmem zakotví rovnou na HBO. A opět zde budou mezi sebou nezvykle válčit dva zapřísáhlí konkurenti.

Nová komedie Bone Wars od ne tak běžné televize se totiž bude zabývat dosti kuriózní potyčkou, obecně známou jako válku o kosti. V té dva proslulí paleontologové Edward Drinker Cope a Charles Marsh soupeřili o to, kdo z nich objeví nejvíce nových druhů dinosaurů. Díky této dosti neobvyklé soutěži pak bylo objeveno přes sto šedesát druhů vyhynulých potvor. Celkem solidní námět na komedii, která by mohla Carellovi, jenž si samozřejmě zahraje jednoho z uznávaných paleontologů, dost sednout. Jeho konkurenta si pak zahraje James Gandolfini, s nímž se setkal právě již v nedávném kouzelnickém propadáku. Tak snad jim tato spolupráce klapne o něco lépe.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace