Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čáry máry Adriena Brodyho


ikona
Spooner
brody
Oscarový herec se představí v roli nejslavnějšího kouzelníka. A nebude to Harry Potter. 

Na stanici History Channel tu poslední dobou pějeme ódy docela často, takže to dneska trochu zkrátím. Hatfieldovi a McCoyovi byli super, Vikings jsou čím dál víc boží a Bible už není jen nejvýznamnější bichle světa, ale také jedna z nejsledovanějších televizních miniséríí. Zkrátka na co hoši z History Channel sáhnou, to jakoby se automaticky proměnilo v úspěch. Není proto divu, že má tato čím dál méně dokumentární kabelovka do budoucna velké plány a chystá si vzít do parády další významnou historickou osobnost.

Kutí se zde totiž ambiciózní minisérie o legendárním kouzelníkovi Harry Houdinim, nad jehož triky by spadly brýle i Harry Potterovi. Projekt s pracovním názvem Houdini se pak bude logicky věnovat životu geniálního iluzionisty a jeho cestě ke slávě. Idola všech kouzelníků si potom zahraje, jak už jste asi pochopili, oscarový Adrien Brody, jehož už není poslední době tolik vidět a zahlédnout jsme ho naposledy mohli snad v Predátorech. A to už je nějaký ten pátek zpátky. Tahle role by mu tak mohla opět slušně nakoupnout kariéru, ostatně kolega Kevin Costner z Hatfieldů a McCoyů by mu mohl vyprávět. Tady to zkrátka vypadá na další hodně zajímavý a úspěšný zářez. History Channel ovšem nehodlá troškařit a ohlásila práce také na další historické novince Sons of Liberty, která se bude zabývat americkou revolucí a objeví se v ní takové legendy dějepisu jako John Adams. Ambiciózních a snad i výtečných projektů od této televize se prostě jen tak nezbavíme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace