Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: Sexy Hra o trůny


ikona
Dr.Z
hratruny
Trochu blíže jsme se podívali na ženy a dívky ze Hry o trůny. Kdo se dostal do naší první osmičky? 

Krásnými ženami se to ve Hře o trůny jen hemží. Některé postavy by si sice na potkání vyškrábaly oči, ale my je máme rádi všechny stejně. Naprostou většinu z nich však známe pouze z jejich role a potkat je na ulici, často bychom je asi nepoznali. Rozhodli jsme se podívat se na skutečné ženy a dívky z Hry o trůny tak, jak vypadají doopravdy (rozuměj, s make-upem a po photoshopu).

S Emilií Clarke jste toho zatím moc vidět nemohli. Po herecké škole debutovala v britském seriálu Doctors a z nějakého důvodu hráli v příšernosti jménem Triassic Attack. Role Daenerys Targaryen je tak prozatím jejím největším úspěchem.

Lena Headey je oproti svým kolegyním už zkušená herečka libující si ve filmových adaptacích známých knih. Začínala ve Vodní zemi a v Soumraku dne, proslavila se v Nové knize džunglí a za zmínku určitě stojí i Mrs. Dalloway a Oněgin. Před několika lety udělal díru do světa rolí v 300: Bitva u Thermopyl, zkusila si to i v seriálovém Terminátorovi jako Sarah Connor. Ostudu ji neudělal ani loňský Dredd. Adaptace jsou jí prostě souzené a na Cersei v jejím podání je radost pohledět.

Teprve sedmnáctiletá Sophie Turner debutovala právě ve Hře o trůny rolí Sansy Stark. Před kamerami se jí zřejmě zalíbilo a letos se ještě objeví ve filmu Panda Eyes.

Doposud spíše seriálová herečka Natalie Dormer neměla příliš možností se blýsknout ve filmech. Jedinými snímky, kde ale v podstatě jen sekundovala zvučným jménům, jsou Casanova, Brilantní plán a Captain America: První Avenger. Letos to však hodlá na stříbrném plátně pořádně rozjet a my si ji tak budeme moc vychutnat v Rubiconu, Rivalech a v The Counselor.

Téměř dvoumetrovou Gwendoline Christie člověk jen tak nepřehlédne. Kromě gymnastiky, se kterou sekla kvůli zranění zad, se věnuje divadlu. Její filmografii zatím tvoří pouze štěk v Imagináriu Dr. Parnasse a role drsné Brienne z Tarthu.

Rose Leslie je na tom podobně jako Emilia Clarke. Po herecké škole nastoupila do seriálu Panství Downton. A to je asi tak všechno. Na ten opravdový průlom ještě čeká. Mohla by jím být role Ygritte ve Hře o trůny?

Jen málokdo znal jméno Natalia Tena předtím, než si zahrála Nymphadoru Tonks ve filmech o Harry Potterovi. Její první role byla po boku Hugh Granta v Jak na věc, poté následovalo období nezávislých snímků, divadelních her a několika seriálů (mezi nim Doctors).

Holandskou herečku Carice van Houten můžete znát z filmů Černá kniha, Repo Men, ale do diváckého povědomí se nejvíce zapsala rolí manželky Clause von Stauffenberga (Tom Cruise) ve válečném dramatu Valkýra. V poslední době si coby Melisandra zahrává s černou magií.

Ano, nejsou tu všechny. Ano, bude pokračování. Tak která je vaše favoritka?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace