Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: vidláci a duchové


ikona
Davies182
V Survivorovi se taktizuje, ale nás spíš zajímá, jak si parta buranu poradí s nadpřirozenem v novince Deep South Paranormal!  

Deep South Paranormal S01E01

Různá paranormální verbež v podobě přízraků, strašidel a duchů se na dokumentárním SyFy poslední dobou vážně rozmohla. Za vše můžeme zpětně "poděkovat" Orenu Pelimu s jeho ultralevným Paranormal Activity, které v kině před léty vydělalo několikanásobek svého chabého rozpočtu. Ukázalo se, že lidé se rádi bojí neviditelných bubáků - najednou je zaručeně pravých, "nalezených hororových found-footage pásek" všude kolem až podezřele mnoho. A stranou pochopitelně nezůstávají ani televizní reality show. Takže vítejte u nového projektu nejděsivější bedny široko daleko, ve kterém se parta neartikulujících buranů vydává nahánět poltergeisty. Dnes si posvítíme na první epizodu s názvem I Fear That Train a Comin' z továrny, v níž nebude nouze o rozčtvrcené dřevorubce nebo úmyslně slisované kolegy.

Jestliže se nedávnému Ghost Mine dařilo navodit parádní atmosféru již před úvodní znělkou (včetně dokonalosti znělky samotné), Deep South Paranormal zavání hned od prvních okamžiků průserem. Zarostlí, vousatí a přisprostlí vidláci prostě nejsou někým, komu byste chtěli svěřit špehování éterických bytostí. Vážně to může být zábava? Parta oprsklých vesničanů sice před vyšetřováním uklidňuje, že nemá v plánu nebožtíky zneuctít, opak je ale víceméně pravdou. Investigace místa činu v opuštěném dřevorubeckém závodě v Louisianě se tak mění v honbu za paranormální senzací, kdy jsou spirituální pozůstatky dávno zesnulých vyzývány bez špetky respektu za vykřikování drzých nadávek do vzduchu - naštěstí ne z úst všech členů týmu. Pár termálních scanů, pípajících přístrojů, pohybujících se věcí a tajuplných zvuků sice má své kouzlo, nakolik je vše ale opět přitažené za vlasy a samoúčelně nahrané? Zkusíme s vulgární bandou ještě pár dílů vydržet (hlavně do bažiny) a pak se uvidí, naděje totiž umírá poslední. (Davies182)

Survivor S26E09

Posledně se Malcolm s Corinne chtěli s Fanoušky spojit proti Veteránům, nevyšlo to a Corinne opustila hru. Malcolmovi, jakožto zrádci, tak nezbylo nic jiného než operovat dál společně s Fanoušky a pokusit se přetáhnout někoho dalšího na svou stranu, popřípadě nějak zamíchat hlasováním. První příležitost dostala „pánská koalice“ po soutěži o odměnu, kdy se vítězové pokoušeli k mužské spolupráci přesvědčit Erika a Cochrana, ale příliš se jim nedařilo. Následně se Eddiemu mohla otevřít příležitost, když se začal romanticky sbližovat s Andreou, ale rychle se ukázalo, že jeden z druhého především těží informace.

Veteráni chtěli nejprve vyloučit Eddieho nebo Reynolda, když se Malcolm pokusil Dawn přetáhnout na stranu opozice, zacílila většina na moment dokonce i jeho. Jenže pak Eddie přesvědčil Andreu, že by mohla být vyřazena právě ona, ta začala zmatkovat, v táboře vypukl neskutečný chaos, Malcolm na kmenové radě šíleným způsobem zahrál Reynoldovu imunitu, ale zbytek Veteránů už byl připravený a preventivně vyloučil neškodného Michaela, u kterého žádná tajná imunita nehrozila. (Anarvin)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace