Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Okresní přebor a Babovřesky


ikona
Dr.Z
krausšíp
Co říká David Matásek na své působení v kapele Orlík? A jak se správně bavit s gayem? 

Teploty nám lezou k dvacítkám, sníh už odtál a lyžaři uklidili své náčiní na půdu. Karel Šíp tak využívá času, kdy nemají zimomilci co dělat a zve si je k sobě.

Po Gabriele Soukalové se v Divadle Semafor ukázal i skokan na lyžích Jan Matura. Ten se sice snažil vysvětlit, co rozhoduje o délce skoku, ale Šípovi to hlava pořád nebrala. Probíraly se Maturovy úspěchy a další věci kolem tohohle sportu. Jestli máte rádi skákání na lyžích, případně infantilní vtipy o větrech a prdech, je tohle rozhovor právě pro vás.

U sportu jsme tak trochu zůstali i s druhým hostem. Byl jím totiž režisér a scénárista Okresního přeboru Jan Prušinovský. Přiznal se, že se nechal inspirovat vlastními zážitky, které nasbíral během působení v nižších fotbalových ligách. Řeč byla i o jeho předchozím filmu, František je děvkař.

Posledním hostem byl herec David Matásek, který objasnil, jak je to s divadelní hrou o Jaromíru Jágrovi a zdali ji už slavný hokejista viděl. Přiblížil i svou další hru Enron, která mapuje kauzu kolem tohoto energetického gigantu. Bez povšimnutí nezůstalo ani jeho působení v kapele Orlík. Na závěr i s Šípem ukázal, jak cvičí jógu a pozdravili slunce.

Úvod Show Jana Krause patřil novému dokumentu Šmejdi, ochraně osobních údajů a nápadu, jak zatočit s krizí na korejském poloostrově. 'Stalo se' jako vždy plné politiky a nově i sexu.

Jako první přišla herečka Jana Synková. S ní jsme si připomněli, že tu existuje film jménem Babovřesky a kritizovali se intelektuálové za hanění Troškových filmů. Tenhle rozhovor vypadal, jakoby vypadl z nějakého dílu Všechnopárty. Vzpomínalo se tu na začátky v divadle a seznámení s manželem.

Dalším hostem byl moderátor Jan Musil. Vypadalo to sice, že si připomeneme talk show Sauna, ve které s Janem Krausem působil, ale nakonec si spolu povídali o registrovaném partnerství, o Musilově životě, jeho rodině a jeho vztazích. A probrala se také terminologie aneb jak se správně bavit s homosexuálem.

Jako poslední přišel mistr republiky v míchání tatarského bifteku Miroslav Posád. Samozřejmě nechyběl dárek v podobě kusu masa. O tomhle se nedá moc mluvit, takže se přešlo k praktické ukázce a Jan Kraus se pokoušel připravit vítězný tatarák. Porotou bylo obecenstvo a vítěze zvolilo celkem jednoznačně.

Tak tentokrát to byla slabota na obou frontách. U Všechnopárty jsme na to už zvyklí, ale Show Jana Krause nás tím občas ještě zaskočí. Lékem by na to mohl být leda tak tatarák od mistra republiky, ale pro ten se musíte vydat do Valašského Meziříčí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace