Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Partička na Titanicu


ikona
Davies182
partickasokol
Sokol a spol. nadále baví diváky televize Prima family. Vybíráme to nejlepší z Partičky za poslední měsíc!  

Na partičkovské eskapády se kouká o to lépe, když se v jejích disciplínách o slovo hlásí rozmanité filmy a seriály. Za poslední čtyři epizody tak na návštěvu dorazil například Columbo v sukni, zombík Leonardo DiCaprio v režii Jamese Camerona, nebo lehce baletní verze zbožňovaného westernu Tenkrát na Západě. Zní to prostě všelijak aneb absurdita až na prvním místě. Jak jsme se bavili?

62. díl - 2013/03/25

V DETEKTORU LŽI se za Danglův pultík posadil Richard Genzer. Díky tomu jsme se od Chmelova vojáka na návštěvě u psychiatra Sokola dozvěděli, že rád týrá znepřátelené vojáky a souloží s ovečkami. Nová, provizorně pojmenovaná disciplína XY určila klukům každému jednu barvu, kterou měli slovně naznačovat hádajícímu Igorovi. Super nápad a důkaz, že Chmela má pod čepicí. Hlášky tajemné trojice nezapomenutelné! Přichází zmíněná FILMOVÁ PREMIÉRA - taktéž nová hra. Sokol byl publiku představen jako namyšlený kritik, který hodnotí Titanic 2. DiCapriova bitka se žralokem nebo erotické skoky Kate Winslet do vody prostě nejdou popsat, to se musí vidět. V OTÁZCE zraněný Chmela kazil hru svým "záchranářům", kteří na tázací větu pochopitelně nemohou odpovědět otázkou, no a v závěrečném INTERVIEW se dostalo na kýženou manželku inspektora Columba. Zjistili jsme, že oblíbený vyšetřovatel si postelové hrátky užívá i na stará kolena.

63. díl - 2013/04/01

O hodně lepšího startu než minule jsme se dočkali v úvodních PÁR SLOVECH. Jak těžký je konkurz k muzikálu, musíte-li si pečlivě hlídat počet slov ve větě? V REKVIZITĚ suploval za plynovou masku nebo pupeční šňůru vysavač, kreativita našich oblíbenců asi vážně nezná mezí. Bravo! Záhy přišel Suchánek REKLAMOVAT latexové oblečení u Genzera. Jaké bylo překvapení v sále, když se vedoucí oddílu Pidižvíků ze skautského tábora vybarvil jako notorický úchylák! Sranda na n-tou. Ondřej Sokol v PŘEKLADU předvedl, že na francouzskou intonaci má talent, a jeho chemik zkoumající polské potraviny tak pobavil. Ale ne stoprocentně. A to už se dostává na řadu slibovaný Leoneho pistolnický opus ze Západu jako BALETNÍ hra. Kluci se snažili, jde spíš ale o dětinský tyjátr a přehlídku šílených kostýmů.

64. díl - 2013/04/08

CO BY NIKDY NEŘEKL: tak přesně takhle začala druhá dubnová Partička. V ní se členovi Ku-klux-klanu narodil černoušek a Petr Nečas se divil, kam mu zmizeli fanoušci. Ve STOPU se začínalo trháním třešní v sadu, skončili jsme ale u klopýtavé chůze Miloše Zemana. A přesvědčili se, že Genzera nikdo z účinkujících neunese. Se DVĚMA VĚTAMI zavítalo publikum na mafiánskou diskotéku (Suchánek), Ondřej s Igorem pak měli každý po dvou předem určených větách, které museli v dialogu opakovat. Inu, mírně křečovitá a překvapivě hlavně repetitivní show. A znovu XY a opět důkaz, že se dá přijít i se svěží disciplínou. Sokol se nenechal zmást a poměrně snadno uhádnul Geňovu horečku i zbylý kruh a Afriku. Bacha, sešívání potrhané bránice totiž fakt bolí - perfektní! V PŘÍBĚHU jsme se zasmáli nad Richardem na golfu a mluvící jamkou, která ze sebe chtěla udělat studnu, aby se Geňa vůbec trefil. V závěrečném DUETU přišla na parket sličná pedagožka Veronika. Čtveřice eskamotérů se záhy rozezpívala o její samotě, sexuálním životu a běhání v rouše Evině po Benešově. Libozvučné refrény zaručeny!

65. díl - 2013/04/15
   
Noční můra Richarda Genzera v podobě PÁRTY opět přichází. A Geňa jde hádat dobrovolně! Super. I zkrácená verze potom pořadu utrhla celých sedmnáct minut času, o královskou zábavu je postaráno. Přesvědčte se sami, jak těžké je uhádnout Suchánkovu fotobuňku nebo Sokolovu kámasútru! Vše opepřila adrenalinová hádka mezi herci a finální katarze v podobě Ríšovy radosti z úspěchu. V MUZICE dělal Ondřej pantomima na písničku od Dalibora Jandy, klukům se hádalo vážně špatně. Dočkali jsme se i nejslavnějšího londýnského kriminalisty Sherlocka Holmese v BRECHTOVĚ DIVADLE. Ani zvířecí Chmelův Watson či nenadálé mizení postav však scénce nedodalo tu správnou úsměvnou atmosféru. V půlce dubna jsme pak skončili JEDNÍM SLOVEM. Zde legrační Geňa opět dokazuje, jak snadno se lze vyhnout zadání úkolu, jehož děj se má odehrávat v bance. A jeho herečtí kolegové pění! Takto jsme si tedy na konci alespoň užili další fajn teatrální hádku.

Jednou nahoře, jednou dole. Ale klukům to pořád bezvadně jde - víceméně si nemůžeme stěžovat. A jaká scénka nejvíce učarovala vám? Za měsíc na viděnou!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace