Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sex ve městě tak trochu jinak


ikona
Spooner
sex
Čeká nás malinko netradiční variace na kultovní seriál 

Sex ve městě je jeden z těch televizních kultů, jenž dokázal před lety výtečně využít prázdného místa na trhu a přinesl dokonalý produkt pro ženské publikum. To se nad každodenními starostmi Carrie a spol. bavilo pěknou řádku let a úspěch se povedlo přenést také do dvou filmových pokračování. Co na tom, že většina mužů nad seriálem jen nechápavě kroutí hlavou. Prachy se sypou a díky podařenému prequelu The Carrie Diaries se z úspěšné značky těží i nadále. Že jsou seriály pro dámy i nadále velice populární pak potvrzuje Lena Dunham a její velice osobitý hit Girls, jenž navíc sbírá jednu cenu za druhou. Koncept ženských strastí ve velkém městě zkrátka stále frčí a na HBO si tak řekli, že by nebylo od věci jejich úspěšnou formulku malinko oživit.

Na úspěšné kabelovce totiž plánují zatím nepojmenovanou variaci na kultovní seriál, ve které se tentokrát zaměří na homosexuály žijící pro změnu v  San Franciscu. Nahlédneme tak do života tří kamarádů, umělce, herního vývojáře a majitele restaurace, kteří budou zažívat zábavné i krušné starosti v americkém velkoměstě. Zkrátka nic, o co bychom se na Tvzone při psaní recenze nějak extra přetahovali. Slušný hit by se z projektu ale stát mohl, ostatně podobně koncipovaná Láska je láska, která se pro změnu soustředila na skupinu lesbiček, také slavila úspěch. V jedné z hlavích rolí se pak představí Jonathan Groff, jehož budou znát zejména fanoušci Glee či z druhé řady výtečné pecky Boss, takže ani z hereckého hlediska by nás neměl čekat žádný průser. Uvidíme, co tedy nakonec z této odvážné variace vznikne. HBO však podobná témata nikdy problém nedělali. Carrie a spol. si ovšem u těchto hochů zaručeně neštrejchnou. Pan Božský by zde ale rozhodně šanci měl.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace