Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrat do přísně tajného L. A.


ikona
Spooner
la
Výtečná detektivka se dočká televizního pokračování. 

L. A. - Přísně tajné patří bezpochyby mezi ty nejlepší kriminálky devadesátých let. Drsné pátrání tří detektivů vyšetřující tajemné vraždy patří bezpochyby ke špičkám žánru a podobný film bychom v dnešních kinosálech potřebovali jako sůl. Výtečný, zlatým plešounem oceněný, scénář plný překvapení, herecká elita v té nejlepší formě a nezaměnitelná atmosféra padesátých let. Je to prostě pecka, která nestárne. A jak je tak v současné televizní produkci zvykem, dočká se svého seriálového sequelu.

S nápadem na pokračování přišel rovnou autor knižní předlohy, James Ellroy. Tomu totiž došlo, že tajemné Los Angeles nabízí mnoho dalších zajímavých příběhů a tak se k tématu záhadných vražd, drsných detektivů, korupce a bulvární žurnalistiky opět vrátí. Zatím není jasné, na jaké stanici se seriálové L.A. – Přísně tajné objeví, ovšem už teď okolo projektu krouží několik televizí.  Žádné podrobnosti o příběhu samozřejmě zatím nevíme a nejspíš si tak na sequel ještě chvilku počkáme. Snad ale tento televizní pokus dopadne lépe, než v roce 2003, kdy se producenti pokoušeli kriminální pecku poprvé protlačit do bedny a měl si v něm zahrát třeba Kiefer Sutherland, Eric Roberts nebo Melissa George. Seriál byl ovšem zrušen již po pilotu. Podle zmíněného zájmu televizí to však vypadá, že tentokrát se drsného Los Angeles opravdu dočkáme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace