Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Návrat Newsroom


ikona
Spooner
trailery
Výtečný Jeff Daniels se vrací před kamery. A s ním i Dexter nebo naštvaní emzáci.  

V naší pravidelné rubrice bylo v posledních týdnech malinko ticho, ale v minulých dnech se několik hodně zajímavých trailerů přece jenom urodilo a jedná se tentokrát v podstatě jen o samé prověřené tituly. Svůj seriálový comeback tak připomene mimozemská invaze, sehraný televizní tým, dvojice hláškujících právníků a samozřejmě i ten nestárnoucí Řezník ze zálivu. Máte prostě zase na co koukat.

Newsroom Season 2
Dramatický seriál Newsroom patřil bezpochyby mezi ty největší televizní překvapení loňského roku. Jeff Daniels opět potvrdil svůj herecký talent a Aaron Sorkin pro změnu zase dokázal, že umí napsat chytrý a výborný scénář nejen pro celovečerní film. Byla to prostě bomba a už v červenci se do zákulisí ACN Network podíváme znovu. I po tomhle nicneříkajícím teaseru se hodně těšíme.

Dexter Season 8
Mezitím, co se moderátor Will McAvoy a jeho zpravodajský tým vrátí poprvé, tak náš oblíbený sériový vrah se vrátí již definitivně naposled. A že to bude zakončení jaksepatří a nebude to pro Dexíka žádná sranda, se můžete dozvědět už z těchto prvních záběrů.

Falling Skies Season 3
Minule nás nakrknutí emzáci ze sci-fi hitu Falling Skies potěšili hezkým retrospektivním trailerem a tentokrát tvůrci přicházejí už s první pořádnou ukázkou pořádně nabušenou novými záběry. A fanoušci budou zřejmě i nadále spokojeni.

Copper Season 2
A abych těch návratů dneska nebylo málo, tak se znovu podíváme také do drsných ulic Manhattanu devatenáctého století, kam nás znovu zavede BBC America. První série se sice nevydařila přesně podle našich představ a v druhé sérii se drsné příběhy Kevina Corcorana nejspíš zase tolik nezmění. Šanci mu však asi i tak ještě dáme.

Suits Season 3 &Covert affairs Season 4
Je to sice teprve pár dní, co se naplno rozjelo natáčení populárních Kravaťáků a už tu máme první vtipné promo. V něm sice pochopitelně neuvidíme ani milisekundu z nadcházejících právnických tahanic, ale naše oblíbená dvojice Mike a Harvey si i tak sedne, zahláškuje a naláká i na další hit stanice USA, Covert affairs. Je to svižné, vtipné a před nášupem prvních kravaťáckých videí docela fajn.

Devious Maids
Zoufalé manželky z Wisteria Lane se s námi nadobro rozloučily již minulý rok a je proto nejvyšší čas, aby jejich tvůrce Marc Cherry přišel se svým novým projektem. Jeho sexy protřelé služebné měly původně zakotvit na stanici ABC, jenže zdejším hlavounům se nástupce ženského hitu nejspíše moc nezamlouval, a tak seriál nakonec skončil na kabelovce Lifetime. Uvidíme, zda Cherryho novinka nakonec nabídne i něco jiného, než jen pohledné hlavní představitelky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace