Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrat Jacka Bauera potvrzen!


ikona
Spooner
bauer
Kiefer Sutherland se oficiálně vrátí ve své ikonické roli. Kdy se na něj můžeme těšit? 

A už to máme černé na bílém. Návrat jednoho z nejslavnějších seriálů nového tisíciletí 24 hodin, o němž se v posledních dnech spekulovalo, je oficiálně potvrzen, stejně jako návrat Kiefera Sutherlanda do jeho nejslavnější role. On ostatně neměl se svojí ne moc rozjetou kariérou zrovna na vybranou. Dalšího akčního dobrodružství Jacka Bauera se tak dočkáme přesně za rok, v květnu 2014, a ponese název 24: Live another day. A co dalšího jsme se o chystané minisérii dozvěděli?

Ano slyšeli jste správně, opravdu se bude jednat pouze o minisérii čítající po vzoru kabelových televizí pouhých dvanáct epizod. Jak se pak v tomto případě dodrží princip reálného času a tradiční denní schéma? No jednoduše, jen se některé hodiny prostě přeskočí. Sami producenti a tvůrci v tom pak vidí jistou výhodu, protože se budou moci v plné síle věnovat pouze hlavnímu ději a nemusí se zabývat často zbytečnými propojovacími dějovými linkami.  A nám je to v podstatě jedno, hlavně aby se už nejúčinnější zbraň proti teroristům vrátila do akce. My už se jí totiž již teď nemůžeme dočkat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace