Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové hody: ABC


ikona
Spooner
abc
Období plné seriálových novinek se blíží. Jaké projekty pro vás chystá populární stanice? 

Loňská seriálová sezóna nám v těchto dnech končí, my si užíváme méně či více povedená finále oblíbených pecek a už se pomalu těšíme na sezónu nadcházející. Seriály, na něž se můžeme na podzim opět těšit nebo které už naopak definitivně odpadly, jsme si už probrali. No a nyní nás čekají horečně očekávané novinky. A že jich opravdu není málo. Každý následující den proto na TVzone najdete přehled toho, co plánují na podzim a následující měsíce největší americké televize. Dnes začínáme s ABC, která by nějaký hit potřebovala jako sůl. A nejspíš ho už i konečně našla.

Agents of SHIELD: Hned na začátek se nám totiž představuje asi nejočkávanější novinka od Marvela, s níž budou chtít Joss Whedon a spol. ještě více prohloubit komiksový vesmír a uspokojit své fanoušky. Drsní hoši a holky ze supertajné organizace, hláškující agent Coulson a hlavně nářezový trailer v nás zkrátka vyvolávají nemalá očekávaní.

Back in the Game: Terry je bývalá hvězdná hráčka softballu, které ale život uštědřil několik krutých ran. Stala se z ní tedy svobodná matka snažící se vychovávat svého syna a ještě přitom snést svého mrzutého otce. A když vám fotříka hraje James Caan z Kmotra, tak to rozhodně není nijak jednoduché.

Betrayal: Romantické drámo o tom, že nevěra se zkrátka nevyplácí. Obzvláště, když je váš manžel úspěšný prokurátor a dostane do rukou případ vraždy, jenž se týká rodiny vašeho milence.

Killer Woman: Další seriál o drsných Texaských Rangers. Jenom tentokrát dostaneme místo drsného Cordella Walkera tvrďačku Molly Parker v podání půvabné Tricii Helfer. Ta se bude snažit vyřešit zapeklité případy a zároveň se nenechá zastrašit provokacemi svých kolegů. Jedná se o remake argentinského seriálu Mujeres Asesinas a pod svá produkční křídla si ho vzala Sofia Vergara z Takové moderní rodinky.

Lucky 7: Příběh o sedmi zaměstnancích benzínky, jejichž život není dvakrát veselý, a tak se rozhodnou společně vsadit čísla do loterie. No a kupodivu vyhrají.

Mind Games: Komedie pojednává o dvou bratrech, kteří spolu vedou agenturu na řešení problémů svých klientů a používají přitom tak trochu netradiční metody. V hlavních rolích se představí Steve Zahn a kdysi slavný Christian Slater.

Mixology: Komediální seriál od tvůrců filmových Pařeb o tom, co všechno se může stát při jedné šílené kalící noci v jednom baru. Stále nás ovšem celkem zajímá, jak tvůrci zakomponují jednu noc do celé sezóny.

Once Upon a Time in Wonderland: Spin-off pohádkového hitu Once Upon a Time, jenž bude tentokrát vycházet, pokud vám to tedy ještě nedošlo, z Alenky v říši divů od Lewise Carolla.

Resurrection:  A nyní si dáme trochu toho tajemna. Další novinka bude vyprávět o ztraceném osmiletém chlapci, jenž se úspěšně vrátí ke svým rodičům. Problém je však v tom, že kluk je již přes 30 let považován za mrtvého. V hlavních rolích slibného seriálu se představí Omar Epps z Dr. House nebo Kurtwood Smith z kultovní řachandy That ‘70s Show.

Super Fun Night: Chlastat se ale bude hojně i v další novince. V té se představí ta druhá srandovní tlusťouška po Melisse McCarthy, Rebel Wilson. Ta se svými dvěma kámoškami chodí již třináct let každý pátek na tah. Mnoho věcí v jejich životě se má však změnit, a proto se holky rozhodnou následující páteční noc náležitě užít.

The Goldbergs: Sitcom o takové nenormální rodince z osmdesátých let. Bože.

Trophy Wife: Půvabná Kate již přes rok chodí s Petem a ráda by se stala jeho manželkou. Její nastávající je již ovšem dvakrát rozvedený a Kate se tak nejdřív musí vypořádat s jeho dvěma bejvalkami a třemi dětmi. V hlavních rolích se představí například Malin Akerman nebo Marcia Gay Harden.

Jaká novinka ze stáje ABC vás zaujala nejvíce?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace