Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, poker a sexuologie zvířat


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak se stát milionářem hraním pokeru? Co dělá Krtek v Číně? A která zvířata se množí nejrychleji? 

Karel Šíp je spíš fanoušek toho klasické sportu a mezi jeho nejoblíbenější, jak mnozí ví, patří fotbal. Proto se v úvodu Všechnopárty svěřil, že ho trochu překvapuje, že i třeba takový poker se považuje za sport a pořádají se různé turnaje a klání. No, Karle, kdybys věděl, v čem všem se konají turnaje a klání, asi by ti z toho šla hlava kolem.

Samozřejmě o tom mluvil jen kvůli tomu, že je ho prvním hostem byl nejúspěšnější  český pokerový hráč Martin Staszko. S ním si pohovořil o tom, jak s výhrou naložil a jestli se na něj lepí zlatokopky. Na chvíli se vrátili ještě o rok a půl zpátky do Las Vegas a připomněli si turnaj, kde Staszko zbohatl. Probrali i základní teorii bluffování, taky si na chvilku rozdali karty a na závěr Martin Staszko prozradil své plány do budoucna.

Druhým hostem byl režisér a scénárista Bohdan Sláma. Karel Šíp se zajímal o to, jak je těžké sehnat na filmy peníze. Od filmů se hned dostali až ke při, jestli jsou Mirotice město nebo vesnice, až se nakonec hádali, zdali jsou Čimelice čtyři kilometry daleko nebo víc. Už chybělo jen pivo a pravá hospodská fackovaná. Přece jen se pak dostali ke Slámovým filmům a řešili obsazování rolí a Miloše Formana.

Karel Šíp si do své Všechnopárty rád zve hned několik hostů. O sportovcích to už víme, ale další takovou skupinou jsou mladí a úspěšní lidé. Z tohoto soudku si tentokrát pozval herce a muzikanta Adama Mišíka. Řeč byla o jeho začínající hudební kariéře, což bylo opět okrajové téma, protože Šípa nejvíc zajímalo, jak dlouho Adam Mišík tráví před zrcadlem.

Úvod Show Jana Krause byl takový mix Mistrovství světa v hokeji, soudu s manažery Mostecké uhelné a kauzy kolem solární energie. No, přeberte si to sami. Ve „Stalo se“ si pro nás Kraus zase jednou připravil nějaký ten vtipný text a poté si nezapomněl rýpnout i do bulváru.

Když už se koná, respektive konalo, Mistrovství světa v hokeji, Jan Kraus si pozval legendárního brankáře Jiřího Holečka. Na videu a fotografiích si připomněli dobu, kdy chytal, Holeček ukázal svou masku, která byla tehdy u brankářů vzácností. Hodně se vzpomínalo na zápasy s Rusy a na to, jak dřívější hokej víc bolel.

Dalším hostem byla Karolína Milerová. S vnučkou autora Krtka si Jan Kraus povídal o slavné kreslené postavičce v Číně, jak těžké je spravovat takové dědictví. Největší zájem byl však o partnerech a nápadnících Karolíny Milerové. Moc toho z ní ovšem nevydoloval, protože vnučka Zdeňka Milera byla vysmátá jak lečo.

Na závěr si Jan Kraus pozval zoologa Evžena Kůse. Nebyl to ale zoolog obyčejný, byl to zoolog specializovaný na sexuologii zvířat. Takže kromě nějakého zvířecího porna jsme si ještě probrali různý zvyky, námluvy a sexuální pomůcky. Zjistili jsme, která zvířata se množí nejhůře a která jak na běžícím pásu.

Všechnopárty tentokrát slabota, takže pokud vás nezajímají nějaké elementární znalosti pokeru, vesnické hádky nebo kdo je český Justin Bieber, tak ani neztrácejte čas. Ani Show Jana Krause to v pátek kdo ví jak nezachránila. Pro hokejové fandy bude zřejmě povinností rozhovor s Jiřím Holečkem. Tím nejzajímavějším hostem večera však byl zoolog Evžen Kůs.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace