Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: FOX


ikona
Spooner
fox
Jaké nové pecky nám přinese oblíbená stanice? 

Novinková krasojízda pokračuje. Dnes se podíváme na stanici FOX, která by na právě končící sezónu nejraději zapomněla a na tu příští má logicky velké ambice.

Almost Human: U nás již hojně propíraná sci-fi novinka J. J. Abramse, v níž dostane policejní důstojník s ksichtem Karla Urbana za parťáka vysoce vyvinutého androida. Trailer navnadil opravdu hodně.

Brooklyn Nine-Nine: Slavný komik a člen šílené formace The Lonely Island Andy Samberg se po odchodu ze Saturday Night Live vrací na obrazovky. Tentokrát si zahraje detektiva Jakea Peralta, jenž má sice výborné výsledky, ale na pravidla tak trochu kašle a pro dobrý fór nikdy nejde daleko. To se má však změnit s příchodem nového přísného kapitána, který by chtěl s nezodpovědným chováním svého podřízeného skoncovat.

Dads: Komediální uragán Seth MacFarlane se již nespokojí jen se svými bláznivými animáky a fuckujícím medvědem a chystá svůj první hraný sitcom. V něm se zaměří na dva nejlepší kamarády, jejichž život se zkomplikuje ve chvíli, kdy se jim do života nakvartýrují jejich ne dvakrát snesitelní fotříci. Ústřední dvojici si zahrají Seth Green a Giovani Ribbisi

Enlisted: Že by vojenská verze Policejní akademie? V další komediální taškařici totiž budeme sledovat osudy tří bratrů, kteří jsou převeleni do nejhorší vojenské jednotky ve Spojených státech.

Gang Related: Mladý člen gangu je poslán infiltrovat policejní okrsek, aby odtud mohl poskytovat tajně informace své partě. Mladík si však na hraní na policajta časem zvykne a musí se proto rozhodnout, na čí stranu se vlastně přidá. Zajímavou kriminálku má na starosti scénárista série Rychle a zběsile a v jedné z hlavních rolí se představí charismatický Terry O´Quinn ze Ztracených, jehož vždycky vidíme rádi.

Rake: Keegan Joy je vynikající právník, ale kvůli jeho jízlivým poznámkám a věčnému sarkasmu je celkem těžké s ním vyjít. Mimo práci se mu navíc zrovna nedaří, jelikož kromě problémů s bývalou ženou musí řešit také své gamblerství. Hlavní roli si zahraje přehlížený Greg Kinnear, jemuž by mohla tato role docela sednout, a režie pilotu se ujme samotný Sam Raimi.

Sleepy Hollow: Ospalou díru znáte asi všichni, minimálně v režijním podání Tima Burtona. No a nyní se legendární Ichabod Crane vrátí, tedy lépe řečeno přicestuje do současnosti. A nebude u toho chybět samozřejmě ani bezhlavý jezdec.

Surviving Jack: Zatímco ABC nás ve svém sitcomu The Goldbergs zavede do let osmdesátých, u FOXů se zase podíváme do let devadesátých. Chris Meloni si zde zahraje pracujícího a malinko přísného tatíka, jenž se musí začít plně starat o své děti poté, co se jeho žena rozhodla opět studovat.

Us & Them: Mladá Gilmorka Alexis Bledel se po delší době vrací do bedny. V remaku britského seriálu Gavin a Stacey ztvární samozřejmě dámskou polovičku onoho páru, který se do sebe osudově zamiluje. Jejich novou lásku ovšem bude malinko komplikovat fakt, že každý pochází z tak trochu jiného prostředí a s jejich nejbližšími to také není dvakrát jednoduché.

Zaujala vás některá z novinek?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace