Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: NBC


ikona
Spooner
nbc
Oblíbený herec Michael J. Fox se vrací zpět před kamery. Co dalšího nás na NBC čeká? 

No to nám ta rubrika seriálových novinek pěkně utekla. Dnes si probereme poslední velkou stanici, NBC. Ta letos přišla skoro o všechny komedie, takže má televize do budoucna rozhodně co napravovat. A sitcom s Michaelem J. Foxem je určitě ta správná cesta!

About a boy: Seriálová verze filmu Jak na věc, v níž se seznámíme s Willem, věčným dítětem a playboyem. Jeho pohodový život ale vezme za své, když se do vedlejšího domu nastěhuje svobodná matka se svým jedenáctiletým synem Marcusem a on se stane jeho nejlepším přítelem.

Believe: Hooodně zajímavá tvůrčí spolupráce J. J. Abramse a Alfonse Cuaróna bude vyprávět o holce se zvláštními schopnostmi, čehož chtějí samozřejmě využít jisté osoby a jdou tak dívce po krku. Záda jí však bude krýt uprchlý vězeň, jenž se rozhodne holku před nekalými živly ochránit.

Crossbones: Pirátský seriál z osmnáctého století z dob, kdy obávaný pirát Černovous v podání Johna Malkoviche brázdil se svou skupinkou hrdlořezů rozbouřená moře. Na stopu nechvalně proslulého kapitána je tak vyslán Tom Lowe, jenž se má infiltrovat do pirátovy blízkosti a co nejdříve ho zlikvidovat. Situace se však začíná komplikovat, když Tom začíná legendárního piráta blíže poznávat. Na jakou stranu se nakonec postaví? Nadějný projekt má na starosti tvůrce britského Luhtera, Neil Cross.

Crisis: Zajímavě vyhlížející thriller s Gillian Anderson o národní krizi, jež započne únosem prezidentova syna a dalších dětí vysoce postavených politiků. Co všechno budou rodiče schopni obětovat pro záchranu svých dětí?

Dracula: Další variace na příběh legendárního krvesaje, jenže se tentokrát představí v podání Jonathana Rhys Meyerse z Tudorovců. Hrabě tentokrát zavítá do Londýna devatenáctého století, aby si zde vyřídil staré účty a posvítil si na nový vynález zvaný elektřina.

Chicago PD: Další z řady připravovaných spin-offů, tentokrát nečekaně úspěšného Chicago Fire. Místo hasičů se tentokrát podíváme na policejní okrsek, jemuž bude velet seržant Voight známý již z hasičského seriálu.

Ironside: Kriminálka o drsném detektivovi, jenž dokáže chytat zločince i ze svého invalidního vozíku. Seriál má na krku scénárista Rodiny Sopránů, takže by to snad nemuselo dopadnout tak blbě, jak to zní.

The Blacklist: James Spader si v novém thrilleru zahraje bývalého tajného agenta a v současnosti nejhledanějšího zločince na světě. Ten se nyní rozhodl vzdát a napráskat všechny své kontakty a komplice. Jeho jedinou podmínkou je, že na případu musí spolupracovat mladá agentka FBI, která s tím zdánlivě nemá nic společného.

The Michael J. Fox Show: Oblíbený komediální herec a hvězda Návratu do budoucnosti se vrací! V novém sitcomu, jenž je částečně inspirován jeho životem, si zahraje bývalého oblíbeného moderátora Mikea, který musel zanechat své práce kvůli Parkinsonově chorobě. Od té doby už ovšem uplynulo pět let a hlavní postava už by se ráda vrátila zpět před kamery. A z toho má radost nejen Mikův bývalý šéf, ale taky jeho rodinka, již už lezlo jeho chování už malinko na nervy.

The Night Shift: Novinka z doktorského prostředí bude sledovat noční šichtu doktorů z ambulance, kteří musí často vyhrávat těsný závod s časem pro záchranu svých pacientů. V jedné z hlavních rolí se představí například Ken Jeung ze Ztracených.

Sean Saves the World: Sitcom o svobodném homosexuálním otci snažící se vychovávat svou dospívající dcera a ještě přitom snést svoji matku a příšerného šéfa.

Undateable: Komedie o dvou spolubydlících, z nichž se jeden rozhodne naučit toho druhého, jak správně balit ženský.

Welcome To The Family: Sitcom o rodičích, kteří se musí vypořádat s faktem, že jejich čerstvě odmaturovaná dceruška je těhotná a její milý navíc pochází z hispánské rodiny, již nemůžou vystát.

Našli jste na NBC nového favorita?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (5)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace