Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Halo v rukách Spielberga


ikona
Mr. Hlad
halosteven spielberg
Adaptace hry Halo se zase hýbe dopředu. A pomáhá ji s tím Steven Spielberg 

O filmové adaptaci herního fenoménu Halo se před pár lety mluvilo docela hlasitě, ale vylámal si na ní zuby Peter Jackson i jeho tehdy neznámý chráněnec Neil Blomkamp, který nám pak všem vytřel zrak se svým sci-fi District 9. Každopádně akční sci-fi střílečka se přeci jenom do Hollywoodu nejspíš podívá, i když zamíří spíš na televizní obrazovku než na filmové plátno. Při představení konzole Xbox One totiž Microsoft využil ideální příležitosti a pozornosti médií a oznámil, že začaly práce na televizní sérii.

A nejspíš to nebude žádné druhořadé béčko, protože na produkci dohlíží Steven Spielberg. Ten má pochopitelně plné ruce práce s milionem projektů a snaží se vrátit do kin nový Jurský park nebo Tintina a pracuje na televizní verzi románu Stephna Kinga Pod kopulí nebo dramatu Lucky 7, v němž parta kolegů z benzínky vyhraje sakra velké peníze a všem to změní život. Ale i kdyby se na natáčení, které začne bůhví kdy, jen zastavil, aby se vyfotil s Master Chiefem, stačí to k tomu, abychom byli zvědaví. Snad brzy dostaneme víc důvodů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace