Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejsvlečenější seriály současnosti


ikona
imf
hra o trunyimperiumimperium mafie v atlantic city
Emilia Clarke se rozhodla, že už nám prsa neukáže. Kam tedy přepnout svou pozornost? 

Celý internet řeší odstřižení od ňader Emilie Clarke. Všichni hltavě nakoukávají předchozí díly Hry o trůny, aby si ještě trochu... užili. Každopádně si můžeme alespoň ve zkratce projet, kam přepnout televizi, až se Daenerys začne koupat oblečená. Možností je překvapivě hodně, protože americké kabelovky mohou moralistům ukázat pořádně macatý prostředníček a zasypávat svoje diváky ve jménu starého dobrého motta "sex sells". A jestli máte pocit, že to neplatí, pak se podívejte na ratingy. Pokud tedy budete mít náladu studovat suchopárné tabulky místo naducaných výstřihů.

BITVA BUCHET NA MOVIEZONE

Da Vinci´s Demons, Borgias, Spartacus

Dějepis v podání televizních seriálů asi baví hodně lidí a svůj podíl na tom mají právě zmíněné seriály, které chytře mixují podrazy, sex a násilí. Přičemž ten sex prosíme podtrhnout. Jeden by si skoro začal myslet, že život za dob Spartaka nebo Borgiů byl hlavně o tom, jak si někde vrznout ve slow-motionu a dokonalé nasvícené komnatě s tou nejprsatější děvečkou, co je zrovna ten den po ruce. Výběr holek se sice neshoduje s tehdy dostupnými genofondy, ale to nás vůbec nemusí trápit. Naopak... lepší americké modelky než variace na Věstonickou Venuši, ne? Upozorňujeme ale na to, že třeba ve Spartakovi se nahota zdaleka neomezuje jen na tu ženskou.

Banshee

Do tohohle městečka bychom se chtěli přistěhovat. Nejen že se tu rozdávají šerifské hvězdy za dobré chování při výkonu trestu, ale hlavně tu z děvčat odlétává oblečení i bez aplikace pokročilé magie. Ivana Milicevic, Lili Simmons nebo Kay Story by mohly vyprávět. Že je neznáte? Ale až je poznáte. Počet nahých scén v tomhle seriálu s přehledem trumfuje Californication a v každé epizodě na vás něco čeká. Je to pro vás výzva? tak se jí chopte.

Shameless

Název tohohle seriálu snad hovoří za vše, ne? Remake britského seriálu stojí za pozornost nejen kvůli zápletce, přijdou si tu na své hlavně fanoušci Emmy Rossum. Navíc scenáristé občas tuší, že kvantita je důležitější než kvalita, takže nejsou výjimkou ani čtyři mírně erotické scény za epizodu, což už je samozřejmě na hraně dobrého chování a všichni bychom se měli obrátit zády. Nebo si nechat sledování podobných vylomenin na noční sluchátkovou seanci.

True Blood

Po sexu prahnoucí upíry sem dávám jenom proto, aby mi nikdo neříkal, že jsem na ně zapomněl. Všichni to o nich ale už vědí a třeba u domu Anny Paquin se tvoří dlouhé fronty. Teď váháte, jestli myslíme její skutečný dům, co? Hmm... nemyslete si, že jsme vás neprokoukli!

Californication

Tady už taky není co dodat. Do blízkosti Davida Duchovnyho se po mimozemšťanech v devadesátých letech stahují ty nejhezčí holky z okolí. Tomu říkám restart kariéry. Californication si samozřejmě na své dobré pověsti zakládá, takže se castingy pečlivě filtrují a výsledkem je doslova výkladní skříň televizní erotiky. Navíc všichni čekali kolik toho tedy ukáže v šesté sezóně hostující Maggie Grace. A místo zklamání z upejpavosti se dostavilo jen a jen nadšení. Přidejte si Hanka do přátel a budete mít o zábavu postaráno.

Girls

Mno... tady je nahých lidí opravdu dost, ale ne vždycky je to zásah do černého. Na rozdíl od Californication totiž seriál brnká na realistickou notu a jeho hlavní hrdinka je prostě obyč holka s pár kily navíc, divným účesem a jednou docela hezkou kamarádkou. Nebudu rozebírat detaily, ale kvůli nahotě asi na Girls nekouká nikdo. Pokud pro něj není záminkou k nějaké sebetryzně nebo sofistikované drinking game.

Boardwalk Empire, Magic City

Gangsterké retro z Atlantic City a Miami se přece nemůže obejít bez hezkých holek. V tomhle souboji to o fous vyhrává Magic City, protože v Miami se ty holky častěji opalují na pláži a jsou tak nějak mladší, hezčí a povolnější. Ale nenechte se mýlit, Boardwalk je se svým přístupem k sexu pro starší a pokročilé mnohem osobnější a možná se tam ledacos přiučíte. Olga Kurylenko a Elena Satine se ale svlékají v Magic City, takže přepínáme tam.

Kam přepínáte vy? Pochlubte se s věcmi, na které jsme zapomněli...

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace