Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Billy Crystal míří do bedny


ikona
Spooner
crystal
Oblíbený komik chystá svůj vlastní seriál. 

Komediální herec Billy Crystal patří již od devadesátých let k oblíbeným komikům, jenž si americké publikum získal hlavně svým vstřícným humorem a skvělým moderováním předávání Oscarů. Doby, kdy se svými komediemi plnil kinosály, jsou však již nenávratně pryč a i přes loňský návrat ke zlatým plešounům se do filmu podívá jen sporadicky. Nyní to ale vypadá, že slavnému komikovi začíná práce na pořádné komedii malinko chybět a se stanicí FX chystá svůj vlastní seriál.

V připravovaném projektu The Comedians si zahraje stárnoucí komediální hvězdu, která je ve své late-night show dána dohromady s mladším, a malinko podrážděnějším, kolegou. A to samozřejmě nebude starému esu zrovna dvakrát příjemné. Crystalovi by mohla tato role dost sedět a mohl by ji zahrát se svoji pověstnou grácií. Ostatně ještě aby ne, když si svou novinku také sám napíše a zprodukuje. Z režijní židličky mu pak bude krýt záda režisér Borata či Diktátora, Larry Charles. Kámoš Sachy Barona Cohena má však na triku také komediální hit Curb your enthusiasm, který vynikal svým dokumentárním stylem. No a právě stejným způsobem by měla být natočena i Crystalova nová taškařice. Zní to prostě docela zajímavě, Billy Crystal stále fóry z rukávu celkem sypat umí a FX také zrovna nepatří mezi stanice, kde by dávali kdejakou pitominu. Fanoušků oblíbeného baviče je navíc stále víc než dost, takže si kabelovka nejspíš brzy připíše další hit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace