Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Americký Most se blíží


ikona
Spooner
trailery
Remake skandinávské pecky se představuje v první upoutávce. Je o co stát? 

V posledních dnech jsme si probrali podzimní novinky největších amerických stanic, ale nejen novými seriály žije trailerový rybníček. Připomenout se v posledních dnech totiž musely také další, většinou již zajeté, pecky, které na naše monitory vlítnou již v létě. A zase je z čeho vybírat.

 

The Bridge
Že to u nás v redakci nebude mít remake skandinávské kriminálky Broen příliš jednoduché, bylo jasné již od jeho ohlášení. Také co jiného čekat od předělávky, jejíž předobraz od nás vyfasoval absolutní hodnocení. Po první upoutávce to ale vypadá, jakoby si tvůrci sami házeli klacky pod nohy. Tedy spíš rovnou celou kládou. Obsazení Diany Kruger do hlavní se totiž prozatím jeví jako největší castingový fail roku, nad nímž Dr.Z ještě nyní nechápavě kroutí hlavou. Tohle bude fanoušky původní Sagy asi hodně bolet. Atmosféra na druhou stranu zas tak marně nevypadá, ovšem i tak to u nás bude mít The Bridge po tomto šoku dost těžké.

 

The Killing Season 3
Že na druhou stranu jde natočit remake i kvalitně se nás budou již třetím rokem snažit přesvědčit hoši od AMC. A zatím se jim to úspěšně daří a vypadá to, že nová série The Killing zdárně naváže na své povedené předchůdce.

True Blood Season 6
Svou trailerovou smršť však v posledních týdnech spustili také na HBO k návratu do Bon Temps. Letos bude pak upírům opravdu solidní horko. Guvernérův proslov je efektivní a jak je z litrů stříkající krve vidno, tak rozhodně nemluví do prázdna. Já osobně se na novou sezónu, kterou by podle tvůrců nemuselo rozdýchat hned několik oblíbených postav, hodně těším.

Boardwalk Empire Season 4
Na televizi, která vlastně není televize, to ovšem nežije jenom návratem upírů. O slovo se už pomalu ale jistě začíná hlásit také Nucky Thompson z gangsterky Impérium – Mafie v Atlantic City. Oblíbená pecka se nám tenkrát ukáže jen v pidiukázkce, i přesto v ní však tvůrci zvládnout představit nejdůležitější novou postavu v podání charismatického Jeffrey Wrighta.

Under the Dome
Hoši ze CBS také nechystají jen podzimní pecky typu Inteligence či hvězdných sitcomů. Celkem velké plány má tato televizní jednička i se svým letním seriálem Under the Dome podle románu Stephena Kinga. Ten už jsme si zde představovali ve dvou ukázkách, ovšem až nyní tvůrci přichází s plnohodnotným trailerem, jenž rozhodně budí zvědavost. Je tu sice ještě hodně věcí, co se mohou pokazit a závěrečné kecání o akvárku dost tahá za uši. Atmosféra však upoutávce nechybí a několik scén rozhodně zaujme. Jo, do téhle kupole se v létě zajdeme podívat.

Burn Notice Season 7
V létě se však chystají také dva návraty akčních pecek na USA Network. Tím prvním bude poslední setkání s bývalým špionem Michaelem Westenem, jenž se toto léto rozloučí ve své poslední sérii. A evidentně to bude hodně osobní a plné akce. Z tohohle maléru by Bruci Cambellovi nepomohla snad ani jeho motorovka.

Covert Affairs Season 4
No a na svoji misi posílají kápové u USA Network také půvabnou Piper Perabo aka agentku Annie Walker. Tak přitom bude ale evidentně řešit i nějaké ty vztahové patálie.

Magic City Season 2
Nakonec se nám v úderné minutce připomíná také slunná gangsterka z Miami. Žádné nové záběry po předešlých upoutávkách již nečekejte. Na charismatického Jeffrey Dean Morgana a ďábelského Dannyho Hustona už se stejnak těšíme i tak.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace