Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dva chlapi a půl holky?


ikona
Spooner
men
Oblíbený sitcom Dva a půl chlapa se dočká další razantní změny. 

Zajímavé události v populárním sitcomu Dva a půl chlapa neberou konce. Oblíbená taškařice v posledních letech nepatřila mezi seriály, v jejichž zákulisí by vládla pohodová a bezproblémová atmosféra. Spíše naopak. Nejdřív se totiž musel ze slunného domku na pláži pakovat Charlie Sheen, po konci této sezóny si svoje saky paky pro změnu balí Agnus T. Jones. Mladý herec se po svých ostrých výrazech a přirovnávání slavné komedie k Satanovi do stálého obsazení již nevrátí a v komediální pecce se tak objeví maximálně jen v pár dílech. Sitcomový král Chuck Lorre tak stál před důležitou otázkou, kam bude jeho hit směřovat dál. A vypadá to, že již má jasno a za Alanova syna našel adekvátní náhradu.

Ano, přesně tak, stejně jako v případě odchodu Charlieho Sheena i tentokrát se bude nahrazovat chybějící člen obsazení a místo skoro dospělého kluka dostaneme skoro dospělou dívku. Na dveře Waldenova bejváku totiž zaklepe dvacetiletá holka hledající svého ztraceného otce. A kdo že je jejím tatíkem? No přece zesnulý proutník Charlie Harper, jak jinak. Walden s Alanem se tak mladé slečny ujmou a ubytují ji ve svém skromném příbytku. Zatím není jasné, kdo si novou postavu zahraje, ale nejspíš bude o tuto důležitou roli ve stále hojně sledovaném sitcomu pořádná rvačka. Těžko lze také říci, jestli Lorremu sázka na dívčí kartu vyjde, nebo zda jde jenom o zoufalý pokus, jak si stále udržet sledovanost. Uvidíme na podzim, ovšem i obsazení Ashtona Kutchera seriálu rozhodně neublížilo, tak proč by to nemohlo vyjít i napodruhé že?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace