Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hannibal odmítá důchod!


ikona
Davies182
Druhá řada nejnapínavějšího televizního stolování odklepnuta! Jak se Lecterovi podařilo přežít?  

Chutná, velmi pikantní novinka před několika hodinami oblažila internetové prohlížeče po celém světě. Dlouho to totiž vypadalo, že se jeden z nejpovedenějších seriálů roku 2013, kontroverzní Hannibal (pamatujete na zbaběle staženou S01E04, ne?), nedožije druhé sezóny. Ratingy stanice NBC byly již od začátku velice tristní, od uvedení nejpopulárnějšího amerického jedlíka si tamější manažeři přeci jen slibovali vydatnější koláče sledovanosti. Ty se však nakonec i tak ustálily na průměrných 4,7 milionech diváků, a tak je rozhodnuto: druhá řada bude! A dočkáme si jí znovu na kmenové stanici, seriál se žádným kabelovkám prodávat nebude - a basta!

Tomu se říká změna! Všem smutným fandům krvelačného Hannibala Lectera je tak při víkendu hnedle veseleji. Co potom k nečekanému obnovení nejsmysluplnějšího televizního thrilleru posledních několika let (ano, bez nadsázky) říkají samotní tvůrci? Obhajoba je to vskutku pádná, teď už ale nechme mluvit samotnou Jennifer Salke, prezidentku zábavního odvětví NBC: "Bryanova (Fuller, pozn. redakce) vize má nadmíru bohatou strukturu, což celé show propůjčuje přesvědčivou psychologickou komplexnost. Je tu ještě tolik Lecterových příběhů k vyprávění!" No, Jenn, fakt jsi nás dost potěšila. Chceme ty příběhy vidět okamžitě, ne zase až za rok v dubnu! Ne, vážně - bude to velmi příjemné, mrazivé čekání. Televize je mnohem zajímavějším místem, když se v ní zjevuje Hannibal, nemyslíte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace