Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rodriguez chce svého Bonda


ikona
Mr. Hlad
robert rodriguez
Kultovní režisér hodlá přijít s vlastní verzí tajného agenta 

Robert Rodriguez je jedním z nejaktivnějších filmařů vůbec a v pohodě stíhá několik filmů do roka. Režíruje, stříhá, skládá k nim hudbu a sám zvládá většinu práce, takže to má prostě v malíku. Ale evidentně mu to nestačí a teď hodlá ovládnout i televizi. O jeho pokusu převést do bendy hororovou sérii Od soumraku do úsvitu jsme už psali, ale zdá se, že pro stanici El Rey, která se zaměřuje na Latinoameričany, chystá i další projekty.

Ten zatím nemá název, ale měl by to být podle všeho „latino James Bond“ a počítá se s třinácti epizodami, z nichž první by Rodriguez natočitl, sakra velkým rozpočtem a účastí Alexe Kurtzmana a Roberta Orciho, tvůrců Ztracených. Atmosférou by se seriál měl blížit spíš k těm starším Bondovkám a hlavním hrdinou bude fotbalová hvězda a playboy v jedné osobě, jenž vede dvojí život a mezi poločasy zachraňuje svět pod dohledem přísně tajné sekce CIA. Zní to jako potenciálně celkem zábavná věc, ale na druhou stranu špionážní žánr dokázal Rodriguez ve Spy Kids pěkně zprasit. A tohle trošku vypadá jako televizní sequel s malinko odrostlým hrdinou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace