Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Dolph Lundgren je Terminátor


ikona
KarelR
V nejlepší gameshow ever! 

Doplh Lungren se v minulých letech vyšvihnul. Po miliónu videobéček se přidal k Expendables, kde s oblibou půlí somálské piráty brokovnicí, a jeho přezpívání Little Less Conversation už internetovou legendou.Teď jde ale Lundgren ještě dál. Rozhodl se totiž moderovat gameshow jménem Race to the Scene, ve které soutěžící přehrávají slavné filmové scény, často dokonce na místech, kde se natáčely. Může to být ještě lepší? Může!

Součástí pořadu jsou totiž Lungrenova převtělení do klasických filmových postav, takže si během prvních pár dílů střihne třeba Terminátora, Forresta Gumpa, Martiho McFlye nebo Julese z Pulp Fiction. Zní to dost bizarně, upoutávka Race to the Scene je ale jasným důkazem, že to v reálu bude tak mimózní, až je skoro povinnost to vidět. První díl se vysílal včera. Snad se na Youtube brzy objeví sestřih toho nej, protože je očividné, že si švédský borec tuhle práci hrozně užívá. Six seasons and a movie!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace