Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Bradavic na Blízký východ


ikona
Spooner
homelandtyrant
Co chystá režisér veleúspěšné kouzelnické ságy? 

O chystaném špionážním dramatu Tyrant z produkce kabelovky FX už jste si u nás párkrát přečíst mohli. Seriál o typické americké rodince žijící na Blízkém východě, jež je však donucena pracovat pro hodně nebezpečné týpky, budí velká očekávání již od svého ohlášení. Pod očekávanou novinkou jsou totiž podepsáni tvůrci oceňovaného hitu Homeland, Howard Gordon a Gideon Raff. Není tedy divu, že od jejich nového projektu se čekají podobně velké věci. Kolem seriálu se navíc pohybují zajímavá jména i na jiných postech a obzvláště kolem režisérské židličky je v posledních měsících poměrně horko.

Režie pilotu se měl totiž původně ujmout Ang Lee, jenž nedávno dostavěl poličku pro svého druhého Oscara za Pí a jeho život. Respektovaný tvůrce dal ovšem na poslední chvíle od natáčení ruce pryč a rozhodl se, že si dá od režírování na pár měsíců voraz. Nyní už se však konečně našel jeho náhradník, který je neméně zajímavý, i když se mu prozatím neválí doma takové množství ocenění. Pilot tak nakonec zrežíruje David Yates, jenž má na kontě čtyři poslední dobrodružství Harryho Pottera. Od skončení patálií zjizveného brejlouna už ale utekl nějaký ten pátek a je tedy rozhodně čas na to, aby se britský režisér vrátil zpět za kameru. Uvidíme, jak si Yates s novou výzvou poradí a zda diváky přesvědčí, že se dokáže prosadit i mimo čarodějnický svět. Volba je to nicméně hodně zajímavá.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace