Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Channing Tatum pomáhá kámošům


ikona
Spooner
tatum
Idol žen a jeden z neobsazovanějších herců současnosti se staví v bedně. 

Někteří z nás se tomu stále diví, ale je to tak. Channing Tatum opravdu patří mezi největší hvězdy současného Hollywoodu. Jde z filmu do filmu, je jednou z mála komerčních jistot a ženy nad ním budou slintat ještě dalších pár let i přesto, že se mu nedávno narodil první potomek. Tatum zkrátka jede na plný plyn na všech frontách a nějaké námitky filmových fanoušků o nedostatku charismatu mu jsou asi dost ukradený. A i přes fakt, že má narvaný diář ještě hodně dlouho dopředu, se nyní rozhodl dát dohromady se svými nejlepšími kámoši a pomoct jim z produkcí jejich nového sitcomu.

Se svými dlouhodobými přáteli Nickem Zanem a Reidem Carolinem tak chystá komedii Nicky. Ta bude navíc vycházet ze života prvního jmenovaného parťáka, jenž byl vychováván v domě, ve kterém kromě něj bydlelo sedm ženských různých generací. A když je dospívající kluk sám v baráku s armádou opačného pohlaví, to by bylo, aby z toho Nicky neměl dost pořádných vzpomínek (nebo traumat). Seriál pak našeho titulního hrdinu zastihne ve chvíli, kdy už chce rodinné hnízdo nadobro opustit, rozhodne se však kvůli své mladší sestře prozatím zůstat. Nick Zano, jehož si můžete pamatovat z vedlejších roliček v sitcomech 2 Broke Girls a Happy Endings, se pochopitelně ujme hlavní role a jeho kámoši Tatum a Carolin, jenž hvězdě Hollywoodu produkoval většinu jeho filmů, mu rádi pomohou v zákulisí. Komediální novinka sice ještě nenašla své místo na žádné televizi, ale s Tatumem na producentské židli je to asi jen otázkou času, než se některá velká stanice přihlásí. Tak uvidíme, zda se magnetu na diváky jeho kamarádská výpomoc nakonec vyplatí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace