Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jamie Foxx nás postraší


ikona
Spooner
foxx
Jaký seriál chystá slavný hollywoodský herec? 

Oblíbená hollywoodská star Jamie Foxx patří rozhodně mezi herce, co uhrají snad všechno. Hláškování a komediální role mu nedělají nejmenší problém, s bouchačkou vypadá drsně a jako důkaz toho, že umí uhrát i vážnější role, se mu doma povaluje Oscar. V poslední době je navíc v jednom kolem a zvládá tak propagovat svůj nejnovější akčňák Útok na Bílý dům a současně pobíhat s divným ksichtem po place nového Spider-mana. Držitel Oscara se zkrátka nenudí a do toho má čas ještě na rozjetí svého tak trochu vysněného televizního projektu.

Společně s kabelovkou Syfy totiž připravuje novou pětidílnou hororovou sérii. Nebude se však na strašidelné novince podílet pouze z pozice producenta, jak jsme u zvučných hollywoodských jmen zvyklí, ale celý seriál také natočí, sepíše si k němu sám scénář a nejspíš si střihne i nějaký ten vedlejší part. A to už jsou rozhodně role, v jakých jsme nespoutaného Djanga ještě neviděli a čeká tak na něj celkem silná výzva. Na samotný projekt si ovšem ještě nějaký ten pátek počkáme. Hlavouni ze sci-fi televize sice původně počítali s nasazením hrůzu nahánějící novinky již na tento Halloween, ale už teď je jasné, že to se jaksi nedá stihnout. Foxxova dítka se tak nakonec dočkáme během příštího roku, až se hvězdě malinko uvolní místo v diáři. Uvidíme, zda Jamie Foxx prokáže svůj talent také za kamerou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace