Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bible bude pokračovat


ikona
Spooner
bible
Veleúspěšná minisérie The Bible se dočká překvapivě sequelu. 

History Channel překvapilo svými letošními úspěchy mnoho lidí. Krvaví Vikingové se sice zasekli spoustě fandům hluboko pod kůži, ale na megaúspěšnou minisérii The Bible neměli ani oni. Sledovanost okolo třinácti milionů diváků možná přes vysoké ambice nečekalo ani samotné vedení televize. Adaptace nejčtenější knihy na světě evidentně diváky naláká vždycky, i kdyby v ní měl Ježíš rapovat. I přesto je však malinko překvapení, že se tak trochu akčnější a výpravnější Bible dočká pokračování.

Sequelu s názvem A.D: Beyond The Bible se opět ujme producentské duo Mark Burnett a Roma Downey. Chystaný projekt nás tentokrát zavede do doby po Ježíšově ukřižování a do počátků křesťanství. Sehraná dvojka si prostě a jednoduše všimla, že publikum je po jejich předchozím úspěchu nažhavené a rozhodla se nejvíce uctívanou bichli světa vytěžit, co to dá. Náboženská novinka se však překvapivě neobjeví na History Channel, jak by se dalo očekávat, ale na NBC. Stanice už ovšem s Markem Burnettem úspěšně spolupracuje na několika projektech a podobnou sérii televize potřebovala jako sůl. Čím dál méně sledovaná stanice se totiž nad hranicí deseti milionů diváků, nepočítáme-li nějaký ten sportovní přenos a pěveckou show The Voice, nepodívala už pěkných pár let a náboženská tématika se v tomto případě zdá jako sázka na jistotu. A jestli už ani samotný Ježíš nepomůže stanici k lepším ratingům, tak už je NBC asi vážně prokletá.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace