Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Američtí bohové se blíží


ikona
Spooner
gaiman
Kdy se konečně dočkáme ambiciózní adaptace knihy Neila Gaimana? 

O tom, že se chystá seriálová adaptace fantasy románu Neila Gaimana, Američtí bohové, už od nás víte. Kniha vyprávějící o souboji starých bohů a mytologických stvoření s bohy novými, kteří reflektují závislost lidí na médiích či moderních technologiích, už je v hledáčku HBO pěkných pár let a o produkci se postará samotný Tom Hanks. Dost dlouho však bylo kolem projektu ticho po pěšině a i když se Neil Gaiman nedávno rozkecal, že seriálu bychom se mohli dočkat už na konci tohoto roku, nikdo tomu vzhledem k náročné produkci moc nevěřil. Nyní to ale vypadá, že se produkční ledy konečně pohnuly a my se Gaimanův boží projekt můžeme začít těšit.

Premiéra ambiciózní novinky sice stále není stanovena, mluví se však už o počátku příštího roku. Již teď je ale jasné, že HBO má se seriálem velké plány a plánuje rovnou šest sérií. To na jednu knížku rozhodně není málo. Věhlasná kabelovka pak nehodlá šetřit ani na rozpočtu a jedna sezóna by tak měla spolknout čtyřicet milionů dollarů. Seriál tak má evidentní potenciál zařadit se mezi tahouny stanice, Hru o trůny a Impérium – Mafie v Atlantic City, v nichž se na rozpočtu také nešetří. Režie pilotu se pak ujme Robert Richardson, dvorní kameraman Martina Scorseseho či Quentina Tarantina. Tak snad toho od pánů hodně okoukal. Vypadá to tedy, že produkce je konečně v plném proudu a brzy nás nejspíš čekají první zprávy o obsazení. Snad si tedy Neil Gaiman své dítko náležitě pohlídá.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (21)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace