Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další odchod z Greendale?


ikona
Spooner
community
Studijní skupina z Community přijde o dalšího člena. Tedy aspoň částečně. 

Tak už to vypadá, že snad skoro každý měsíc se musí v zákulisí sitcomu Community stát něco podstatného. Oblíbený redakční seriál totiž nemá problémy jen s malou sledovaností, ale hlavně častými zákulisními otřesy. Nejdřív si z Greendale pakoval věci duchovní otec projektu Dan Harmon po roztržkách s Chevy Chasem, následně se představitel Pierce sám na všechny vykašlal, a tak se mohl Harmon po zatím nejslabší čtvrté sezóně opět vrátit zpátky. Nyní to však vypadá, že naše oblíbená studijní skupina se bude muset obejít ještě bez jednoho dalšího člena. Tedy aspoň částečně.

Svou roli ve fanoušky zbožňované komedii totiž omezí představitel Troye, Donald Glover. Ten už v minulosti párkrát prohlásil, že by svou roli v seriálu rád omezil a věnoval se radši své hudební kariéře. A nyní se konečně studio s Gloverem domluvilo na kompromisu a ten se tak objeví v pouhých pěti ze třinácti epizod páté série, která s největší pravděpodobností bude také sezónou poslední. Není jasné, v jakých epizodách se americký raper s umělecký pseudonymem Childish Gambino objeví,  Harmon si ovšem jeho účast nejspíš šikovně rozprostře po celé sezóně. Troy sice nikdy nepatřil k velkým tahounům seriálu, ale i tak by mohla být jeho absence malinko znát. Uvidíme, jak se bude Abed chovat bez svého největšího parťáka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace