Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pravá krev poteče dál


ikona
Spooner
blood
Upíří hit se dočká již své sedmé sezóny. 

Upřímně, dalo se to tak trochu čekat. I když aktuální šestá série seriálového hitu Pravá krev zatím malinko zaostává za očekáváním, stále dokáže k obrazovkám přitáhnout zatraceně hodně diváků. Upíři z Bon Temps jsou tak druhým nejsledovanějším seriálem HBO ihned po fantasy fenoménu Hra o trůny a i nadále patří mezi největší značky televize, která vlastně není televize. Není proto divu, že již sedmá série byla potvrzena takhle brzo a na další krvavé piškutálie upírů z Bon Temps se tak můžeme těšit zase příští rok.

Kromě upírů se pak samozřejmě vrátí také celý tvůrčí tým v čele s Brianem Bucknerem. Ten vloni na pozici hlavního tvůrce nahradil Alana Balla, jenž radši odešel vycepovat drsného šerifa do Banshee. Divákům však tato změna zřejmě nevadí a osudy přiblblé Sookie, sexy Erica či hláškujícího Jasona je zajímají i nadále. Tak uvidíme, jaké bizarnosti si pro nás tvůrci připraví na příští léto a zda bude letošní závěrečný cliffhanger stejně wtf, jako ten loňský. Diváci se ale na tuhle sebranku budou dívat nejspíš i v případě, kdyby se mez upíry objevila Iveta Bartošová a vlkodlaci by začali tancovat kozáčka. Při všech těch šílenostech by se tomu asi ani nikdo nedivil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace