Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ray Donovan se vrátí


ikona
Spooner
ray donovan
Liev Schreiber slaví v bedně úspěch a dočká se další řady. 

Obnovování seriálových hitů pokračuje. Je to jen pár dnů, co se další sezóny dočkali upíři z Pravé krve a nyní je následuje také asi nejočekávanější novinka letních měsíců, drsňák Ray Donovan. A ani zde to není žádné velké překvapení. Ray se možná pro některé členy naší redakce rozjíždí až příliš pomalu, i když já osobně jsem zatím s první televizní štací Liev Schreibera hodně spokojen. Televize Showtime má však zatím jen samé důvody k radosti.

Pilotní díl totiž zlomil nejeden rekord stanice a celkově, i se všemi reprízami, se dostal až za hranici šesti milionu diváků, což na nový seriál rozhodně není málo. Sledovanost se pak zatím s každým dalším dílem zvyšuje, takže již teď je jasné, že kabelovce zde zřejmě roste nová dojná kráva. Tady zkrátka někdo uměl nástupce končícího Dextera vybrat zatraceně dobře. Chválou pak nešetří ani kritici a není tak divu, že hlavouni stanice již na řešiče průserů pějí nejednu ódu a mluví o něm, jako jednom ze svých nejlepších seriálů. A já to tvůrcům přeju. V Hollywoodu dosud malinko přehlížený Liev Schreiber si totiž tento úspěch zaslouží. Lahůdkový parchant Jon Voight ostatně taky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace