Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lovci duchů vyfasují spin-off


ikona
Spooner
supernatural
Další oblíbený seriál se dočká spi-offu. V tomhle případě se však nejspíš máme nač těšit. 

Spin-offy, spin-offy, všude jen samé spin-offy. Už to začíná pomalu vypadat, že televizní tvůrci a producenti rezignovali na nové seriály či originální nápady a rozhodli se ve velkém protěžovat zavedené značky. V následující sezóně totiž vyfasuje mladšího bratříčka například pohádkový hit Once Upon a Time, hasičské Chigaco Fire, oblíbené Upíří deníky a stále se mluví také o následovnících Spartaka či Perníkového táty. A s výčtem podobných připravovaných projektů bych mohl ještě chvilku pokračovat.  Nyní navíc dostane svůj spin-off další osvědčený televizní matador. V tomto případě to ale bude vadit asi málokomu.

Svého mladšího bráchy se totiž dočkají mysteriózní Lovci duchů, což nebylo samozřejmě ohlášeno nikde jinde než na letošním Comic-conu v San Diegu. Nic moc jiného se ovšem o připravované novince neví, protože na projektu se teprve začíná pracovat. Již teď je ale jasné, že nový charakter, jenž dostane svůj vlastní seriál, se v Supernatural objeví někde okolo dvacátého dílu nadcházející série a děj nás nejspíš více zavede do městského prostředí. Že by si tvůrci otvírali zadní vrátka v případě konce oblíbeného hitu po deváté řadě? Uvidíme, napínavé a zábavné příběhy bráchů Winchesterů jsou ale jedním z těch ojedinělých případů, kdy s přibývajícím počtem sérií rozhodně neklesá kvalita, spíše naopak. Ostatně naše nadšená recenze je toho důkazem. Pokud tedy scénáristům stále nedochází nápady, tak si v klidu dáme další ďábelský nášup.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace