Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Nášup z Comic-Conu


ikona
Spooner
trailery
Živí mrtví, Veronica Mars, Perníkový táta, Vikings nebo HIMYM. Ano, také na seriály byl Comic-Con štědrý.  

S naší pravidelnou trailerovou rubrikou jsme se již nějaký ten týden neozvali a popravdě nebylo ani moc s čím. Nyní už se však našel zatraceně velký důvod. Svátek všech geeků, slavný Comic-Noc v San Diegu, totiž nebyl jen o comicsových orgasmech a podivných kostýmech, ale svůj nemalý prostor zde dostaly jako vždy také seriály. A mnoho z nich se vytasilo s hodně zajímavými videi a upoutávkami k nadcházející seriálové sezóně. Výběr je to opravdu macatý a z následující nabídky toho nejzajímavějšího si musí svého favorita vybrat snad každý.

The Walking Dead Season 4
A začněme pěkně zostra. Třetí řada Živých mrtvých nás v redakci celkem potěšila, když tedy nebereme v potaz hodně nepovedený závěr. Stupidnější finále byste v této sezóně jen těžko hledali. Čtvrtá řada je ovšem již za rohem a stanice AMC rozjela svou propagaci již tradičně právě v San Diegu. Opět jde o řemeslně vypiplaný trailer, jemuž nejde ani moc co vytknout. Jen by mohl klidně tak o minutku kratší. Z věznice se ale evidentně jen tak nehneme, čerstvého masíčka pro zombíky bude stále víc než dost a Tyrese se tu slušně ohání kladivem. Vypadá to zkrátka hodně dobře, tak snad se nic nepokazí.

Veronica Mars
Nyní se však trochu nezvykle přesuneme do filmového rybníčku. Fanouškům totiž za jejich rekordní dotaci z Kickstarteru přijeli poděkovat tvůrci i herci kultovní seriálu Veronica Mars, jenž se díky nim přesune na stříbrná plátna. Kromě očekávaných děkovaček a pohledu na natáčení se ale dočkáme i první ukázky ze samotného filmu. A fandové zatím své prašulky oknem rozhodně nevyhodili.

Vikings Season 2
Aneb jak nám po jedné bitvě může spadnout brada na zem.  Na svou druhou válečnou štaci se totiž chystá vikingský řízek Ragnar a na čajíček si se svým bráchou Rollem příště rozhodně nezajdou. Záběry z tohoto krvavého střetnutí totiž vypadají náramně a ani druhá řada tak nebude šetřit na brutalitě, syrovosti a výtečně atmosféře. Jen doufám, že se spíše jedná o nějakou další vizi a tvůrci nám toho nevykecali více, než je zdrávo.

Arrow Season 2
Z CW comiscového hitu Arrow se vyklubalo jedno z největších překvapení loňské sezóny, které navíc vygradovalo v řádně explozivním finále. Tvůrci se zkrátka rozloučili ve výtečné formě, očekávaní fanoušků jsou veliká a prozatím to vypadá, že budou spokojeni i nadále. První záběry z návratu zeleného lukostřelce totiž vypadají hodně dobře, posunutí příběhu o nějaký ten pátek dopředu zní jako chytrý scenáristický tah a ani na akci se stále šetřit nebude. K obsazení se navíc přidá vlhký sen všech geeků, Summer Glau, či na Comic-Conu ohlášený béčkový bijec Michael Jai White a v závěru se mihne další comicsovým čtenářům známá postava. Prostě spokojenost.

Breaking Bad Season 5
A nyní si malinko zavzpomínáme. Nekompromisní Walter White se vydá na svá poslední drogová dobrodružství již za pár týdnů, a proto není od věci si jeho předchozí patálie připomenout v retrospektivním traileru. Počet nových záběrů je nulový, jako předzvěst brutálního zakončení to ovšem funguje dokonale.

How I Met Your Mother Season 9
Tak tohle se povedlo. Nekonečné hledání Tedovy vyvolené štve řadu diváků již léta a dělají si ze seriálu všemožnou legraci. Tedovo klábosení o ničem však nevytáčí jen samotné fanoušky, ale také jeho samotné dětičky. Vzniklo tak vtipné a hlavně náležitě trefné video, které musí ocenit každý současný i bývalý fanda kultovního sitcomu. Je fajn vidět, že si ze sebe tvůrci umějí udělat srandu.

Banshee Season 2
Na Comic-Conu pak samozřejmě nemohl chybět ani jeden z největších současných televizních drsňáků, šerif Lucas Hood. Jeho další trable plné prostřelených hlav a zlámaných nohou jsou sice ještě hodně daleko. I přesto se ovšem Alan Ball a spol. pochlubili pořádně drsným a nařachaným teaserem. Ano, těším se hodně.

Once Upon a Time Season 3
Pohádkový hit od ABC, Once Upon a Time, dorazil na svátek všech nerdů hodně silně vybaven a připravil si pro své věrné diváky hned několik ukázek. Ani v jednom z nich se však nedočkali žádného nového záběru, což je malinko škoda. Snad je tak aspoň potěší teaser k představení nové důležité pohádkové postavy.

The Originals
Nyní se koukneme na dvě očekávané novinky nadcházející sezóny. Tou první je spin-off  teen upířího hitu Upíří deníky, v němž to v New Orleans rozjede jedna z oblíbených vedlejších postav, Klaus.

Believe
Druhá novinka nás ovšem zajímá trochu více. Jedná se totiž o společný projekt J. J. Abramse a režiséra Potomků lidí, Alfonse Cuaróna, což je kombinace, která se neodmítá. Jejich spolupráce bude vyprávět o dívce s nadpřirozenými schopnostmi, již bude chránit uprchlý vězeň. Ukázka je sice malinko nemastná neslaná, samotný projekt nás ale stále hodně zajímá.

Revolution Season 2
Na NBC ještě chvilku zůstaneme, protože s tučným materiálem pro další sérii se pochlubil také další producentský zářez J. J. Abramse, postapokalyptické Revolution. Upoutávka je celkem fajn, snad toho ale tvůrci neprozradili ke konci až příliš.

True Blood Season 6
No a nakonec si dáme krvavou porci upířích trablů z Bon Temps. HBO už zde totiž tradičně představilo efektně sestříhaný trailer na zbytek sezóny, v němž se máme evidentně stále nač těšit. Profesionálně odvedená práce po všech stránkách, z níž si navíc fanoušci odvádějí celkem překvapivé zjištění, že jedním z hlavních záporáků bude nakonec někdo jiný, než čekali.

Jaká upoutávka z letošní nabídky vás zaujala nejvíce?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace