Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Barbar Conan Indiánem


ikona
Spooner
momoa
Řízek z Hry o trůny a nového Barbara Conana se chystá zpět do bedny. 

Akční borec Jason Momoa asi nikdy nebude patřit mezi velké hvězdy, do povědomí diváků se už ale stihnul zapsat. V Bullet to the Head slušně máchal sekyrou, v novém Barbaru Conanovi byl tím nejmenším problémem, jeho smrt ve Hře o trůny oplakala velká část dívčího publika a role v očekávané marvelovce Guardians of the Galaxy mu utekla jen z ryze finančních důvodů. Tenhle borec prostě na sebe umí v dobře vybrané roli upozornit tím správným způsobem a nyní se vrátí tam, kde mu to šlo vždycky nejlépe, do bedny.

Zahraje si tak v šestidílném dramatu kanálu Sundance Channel, The Red Road. Ten bude vyprávět o místním šerifovi, který musí jednak řešit své rodinné problémy a zároveň ustát konflikty mezi městečkem, v němž sám vyrůstal, a sousedy z Ramapo Mountains. Bývalý Khal Drogo si pak zahraje právě jednoho z oněch nebezpečných sousedů, konkrétně Indiána, jenž se navrací zpátky do města. Zde bude na příkazy svého otce kriminálníka rozjíždět nové špinavé kšefty. Už teď je tak jasné, že s tímhle týpkem to bude mít zatím neobsazený muž zákona hodně těžké. Slušný dramatický zářez by nás čekat mohl, jelikož předchozí minisérie Top of the Lake od nenápadné stanice Sundance Channel si před pár dny vysloužila několik nominací na letošní ceny Emmy. Tenhle návrat do bedny by se tak Momoovi mohl zatraceně vyplatit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace