Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Cole se vrátí


ikona
Spooner
12 opic
Kultovních 12 opic od Terryho Gilliama míří do televize. 

Vážně se musím blíže rozkecávat o jednom z nejkultovnějších filmu devadesátých let, 12 opic? Protože pokud ano, tak jste asi opravdu najeli na špatné stránky a měli byste si co nejrychleji doplnit vaše filmové vzdělání. Výtečně napsané sci-fi a asi nejlepší počin Terryho Gilliama totiž viděl snad každý a celkem často na něj můžete narazit i v tuzemských televizích. Nyní se však příběh okolo tajemného viru a organizace Armády dvanácti opic vrátí v seriálové podobě.

Zatím ale není jasné, jaký směrem se tvůrci vydají a zda tedy půjde o sequel či převyprávění legendárního příběhu kriminálníka Jamese Colea. Což by možná mohlo být zajímavé, jenže projekt vyvolává hned ze začátku řadu otazníků. Scénáře se totiž ujmou lidé stojící za seriálovým propadákem Terra Nova či akční Nikity a producent sci-fi novinky má na svém kontě například šílená filmová zpracování Scooby-Doo. A to nejsou zrovna lidé, jimž bych já osobně svěřil novou verzi sci-fi klasiky, kterou uctívají miliony fandů po celém světě. Devadesátiminutový pilot si navíc objednala kabelovka Syfy, jejíž současná produkce také není dvakrát povzbudivá. A ne, nemluvím jen o nevídané perle jménem Sharknado. Je zde zkrátka hodně věcí, co se mohou pokazit a zrovna 12 opic by si nějaké televizní zprznění rozhodně nezasloužilo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace