Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shyamalanovo městečko plné známých tváří


ikona
Spooner
shyamalan
Tajemný projekt M. Night Shyamalana nabírá lákavé obsazení. 

Známý režisér M. Night Shyamalan neprožívá zrovna šťastné období. Akorát už trvá asi deset let. S nadějného režiséra, u jehož snímků se lidé báli a šokující pointy jim vyrážely dech, se stal již skoro podprůměrný patlal bez špetky nápadů, jemuž se diváci smějí a nechápavě nad jeho osudem kroutí hlavou.  Nyní se tak čím dál marnější Ind stěhuje do bedny, konkrétně na stanici FOX, kde se hodlá zhostit adaptace románu Wayward Pines od Blakea Crouche. Ten bude vyprávět o agentovi FBI Ethanovi Burkeovi, jenž se do titulního městečka vydá hledat dva pohřešované agenty. Místo odpovědí však narazí na ještě více tajemných otázek, díky nimž se dostává dále od všeho, co kdy znal. Nakonec bude muset čelit děsivé skutečnosti, že se živý z tohohle zapadákova možná nedostane. Stanice vkládá do projektu velké naděje a Shyamalanova novinka by měla společně s návratem Jacka Bauerem jejich hlavními taháky příštího léta. Obsazování hlavních rolí je tak v plném proudu a z hereckého hlediska to zatím vypadá opravdu nadějně.

Hlavní roli agenta pátrajícího po pravdě si zahraje malinko přehlížený Matt Dillon známý například z oscarového dramatu Crash. Jinak ale nemá zrovna nejlepší čuch na filmy a tahle role by tak mohla jeho kariéru slušně nakopnout. Známými tvářemi se však nešetří ani v dalších rolích. Ethanovi bývalou parťačku a současnou obyvatelku Wayward Pines si tak zahraje nestárnoucí Carla Cugino, která se v poslední době v televizi již docela zabydlela. Místního šerifa si pak zahraje Terrence Howard z prvního Iron Mana, tajemného doktora Jenkinse se zhostí charismatický Toby Jones a role nevyzpytatelné sestřičky s nejasnými úmysly se ujme držitelka Oscara za film Fighter, Mellisa Leo. Žádné hvězdy první velikosti, ale i tak divákům velmi známé herecké persóny, o jejichž herecké výkony se asi moc bát nemusíme. Z hereckého hlediska to tak má M. Night Shyamalan a FOXové evidentně ošéfované. Teď jenom, aby se bývalému mistrovi napětí povedl také scénář. Tohle téma by mu ovšem mohlo docela sednout.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace