Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Bondův tatík v akci


ikona
Spooner
trailery
Jak vypadá minisérie podle života Iana Fleminga? A co robí Walter White a Lucas Hood? 

Člověk by sice čekal, že po trailerové náloži z Comic-Conu bude na poli seriálových upoutávek nějakou tu chvíli nuda. Opak je ale pravdou a pouhý týden po konci geekovských orgií se tak můžete podívat na další slušnou porci upoutávek. A že je zase z čeho vybírat.

Fleming
Je to Bond, není to Bond? Ale kdepak, to je přece jeho stvořitel Ian Fleming! Asi takový pocit budete mít z teaseru k připravované minisérii o známém spisovateli a agentovi britské tajné služby. Jeho život má zkrátka sakra co nabídnout a zatím to vypadá, že BBC America a Sky Atlantic začali svůj očekávaný projekt propagovat tou správnou cestou. Dominic Cooper se navíc do role tvůrce agenta s povolením zabíjet celkem hodí.

Banshee Season 2
V Cinemaxu se s tím nepářou. Do druhé řady parádního Banshee nám zbývá ještě dlouhý půl rok, ani to však Alan Ballovi a spol. nebrání v tom, aby nás mučili řadou lákavých ukázek. Po ochutnávce z Comic-Conu tak dostáváme další promo. A ani tentokrát se nebude Lucas Hood a jeho osudová žena Carrie v zapadákově rozhodne nudit.>

Breaking Bad Season 5
Zase ani jeden nový záběr. AMC se sice s propagací závěru oceňovaného Perníkového táty neflákají, ale všechny trailery bývají složeny ze starých známých záběrů. Tentokrát už se nedočkáme ani těch, jen hezkých obrázků a jednoho efektního voice-overu. Slušné, nažhavení fanoušci už by si však asi přáli něco víc.

Sons of Anarchy Season 6
Pomalu ale jistě se ovšem blíží také návrat drsných motorkářů z Charmingu. Jelikož ode mě dostala předchozí řada absolutní hodnocení, tak si asi umíte představit, jak velká jsou moje očekávání. Stejně jako v případě ukončení příběhu Waltera Whitea, ani zde se bohužel nedočkáme žádného nového záběru. Jen si zde dají staré známé postavy tak trochu po držce a naznačí, že jejich vztahy budou ještě vyhrocenější, než kdykoliv dříve. Jako úvodní navnadění teaser rozhodně potěší.

Low Winter Sun
Na AMC ovšem nechystají jen návrat drogového bosse, drsných kovbojů či věčně hladových zombíků. Hodně nadějí totiž vkládají také blížící se kriminálky o zkorumpovaných poldech s Markem Strongem v hlavní roli. I z této malé ochutnávky to stále vypadá hodně nadějně.

Hell on Wheels Season 3
No, a když už byla řeč o těch drsných kovbojích, tak si hned dáme macatou upoutávku na další železniční eskapády ve westernu Hell on Wheels, jehož premiéra se také kvapem blíží. Rivalita mezi Cullenem a Durantem bude vesele pokračovat a díky stavbě železnice se zastaví také nějací ti vlci či Indiáni. Tento kousek by mohl fanoušky Divokého Západu zase hodně potěšit.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (3)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace