Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Monstra Sama Mendese nabírají obsazení


ikona
Spooner
penny dreadfulsam mendes
Očekávaný projekt od režiséra poslední Bondovky je plný hororových legend a slibuje hodně lákavé obsazení. 

Oblíbený režisér Sam Mendes a scénárista John Logan mají sice v poslední době plné ruce práce s vymýšlením dalšího smrtelného nebezpečí pro Jamese Bonda, zároveň však pilně pracují na svém seriálovém projektu Penny Dreadful. O této seriálové novince stanice Showtime už jste se od nás párkrát dočíst mohli. Samotný režisér poslední bondovky jí popisuje jako psycho-sexuální horor odehrávající se ve Viktoriánské Anglii. A aby toho nebylo málo tak se v něm objeví legendy žánru v čele s hrabětem Drákulou, Dr. Frankensteinem a jeho monstrem či Dorianem Grayem. Pilot seriálu si navíc vezme do parády Juan Antonio Bayona, režisér atmosférického Sirotčince a intenzivní šlehy Nic nás nerozdělí. Už jenom po ohlášení těchto jmen bylo jasné, že nás nejspíše čeká velká seriálová lahůdka. Po příchodu prvních hereckých tváří to pak celé vypadá ještě mnohem šťavnatěji.

K očekávanému projektu se totiž přidal v posledních letech hodně zapadlý Josh Hartnett. Kariéra bývalého idola dívčích srdcí se ocitla na bodu mrazu a dle mého je to docela škoda. Tenhle sympaťák by si totiž pořádnou roli rozhodně zasloužil.  Nyní ji možná konečně dostal. V tomto hororovém výletu si zahraje Ethana Chandlera, charismatického Amíka, jenž se bohužel tak trochu zaplete v těch nejtemnějších uličkách tehdejšího Londýna. Setká se zde tak s okouzlující, tajemnou a poněkud nebezpečnou Vanessou Ives. Tu si pak nezahraje nikdo menší, než půvabná Eva Green z Casina Royale či Temných stínů Tima Burtona, kterou vidíme vždycky rádi. Tato role by jí navíc neměla dělat sebemenší problémy. To je hodně slušný start obsazování nadějného seriálu, nemyslíte? A to nás ty hlavní castingové novinky týkající se obsazení zmiňovaných ikon ještě čekají. Tvůrci navíc čím dál hlasitěji slibují, že na hororových prvcích a strašidelné atmosféře se rozhodně šetřit nebude a měli bychom si tak pro jistotu připravit náhradní trenky. Škoda, že na samotný projekt si ještě hodně dlouho počkáme. My už se totiž nemůžeme dočkat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace