Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Dexter spin-offu?


ikona
Spooner
dexter
Oblíbený zabiják možná dostane překvapivého mladšího bratříčka. 

A je to tady zase. Novinky o možném spin-offu nějakého seriálového hitu začínají být v posledních měsících už dosti ohranou písničkou. Skoro to už vypadá, že seriál, jenž nedostane svého mladšího seriálového bratříčka, jako by nebyl. K armádě plánovaných či spekulovaných spin-offů se nyní přidává i náš oblíbený řezník z Miami, Dexter. Tahoun stanice Showtime za pár týdnů již definitivně naposledy mávne kudlou, ale do Miami se možná přece jenom ještě vrátíme. Spekulace ohledně nového spřízněného projektu rozvířil samotný prezident kabelkovy Showtime, David Nevins. Ten totiž před pár dny prodloužil smlouvu s tvůrcem sběratele krvavých sklíček, Scottem Buckem, a domluvili se na spolupráci na dalších projektech. Když se potom jeden ze zvídavých novinářů zeptal, zda jednou z oněch novinek bude také Dexterův spin-off, tak Nevins v rychlosti odvětil: „No jasně. Právě jsme s Buckem uzavřeli dvouletou smlouvu. Závěr si udělejte sami.“ Vlna spekulací a zmatených pohledů mohla začít.

Hlavní otázka pro možný spin-off je jasná. Které z vedlejších postav se v ní případně dočkáme? Sám Nevins dodal, že na nějaké oficiality je ještě hodně brzo, jelikož nad projektem se zatím moc času nestrávilo a navíc se prý musí logicky počkat na to, kdo závěr poslední řady vlastně přežije. Nějaké první zprávy tak můžeme očekávat až nějaký ten týden po rozloučení s Dexterem. Malinko zaspekulovat si však můžeme již nyní. Nejvíce se samozřejmě mluví o Debře. Ostatně, o případném vlastním dobrodružství Dexovy ségry stanice Showtime již několikrát mluvila. V poslední sezóně ovšem její osud vypadá dost vachrlatě a upřímně si i myslím, že by v jejím případě nebylo už o čem moc vyprávět. Zbytek policejního oddělení pak zajímavými charaktery zrovna nehýří. Batista již pár sezón přesluhuje, Masuka se zmůže jen na pár vtipných hlášek a Quinn svůj vlastní seriál také neutáhne. Že by však tvůrci nakonec brali úplně z jiných vod a svých patálií se dočkala například Dexíkova osudová žena Hannah, která se objeví ke konci závěrečné série? Uvidíme, jak se situace vyvrbí. Zatím to ale vypadá, že samotná televize či tvůrci toho sami nevědí o moc víc a celé to tak působí jako zoufalé ždímání dojné krávy. To si zrovna náš oblíbený vrahoun myslím nezaslouží.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace