Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Legendární Fargo míří do televize


ikona
Mr. Hlad
fargo
Oscarová černohumorná kriminálka bratří Coenů oceněná dvěma Oscary dostane televizního bratříčka. A prvotřídní obsazení 

Bratři Coenové jsou dnes žijící filmoví klasici, ale ještě v polovině devadesátých let byla jejich jména synonymem pro nezávislý film. A jejich osobitý mix dramatu, thrilleru a komedie Fargo jim vynesl Oscara za scénář a manželka Joela Coena si odnesla plešouna za hlavní roli. A už to jelo. Příběh zchudlého chlapíka, jenž nechá dva psychopaty, aby mu unesli manželku, za kterou pak má tchán zaplatit výkupné, je pecka i dnes. A evidentně se líbí i lidem ze stanice FX, kteří se rozhodli Fargo přinést do televize.

Nepůjde však o klasický remake. Televizní Fargo bude o úplně jiných kriminálních případech, dorazí noví hrdinové, ale s filmem bude mít seriál společný fakt, že se jednoduše bude odehrávat v zasněženém prdelákově Fargo v Minnesotě. A že v něm budou skvělí herci. Zatím tedy známe jméno pouze jednoho, ale Billy Bob Thornton je dostatečné lákadlo. Zahraje si tu nelítostného manipulátora jménem Lorne Malvo, jenž tak trošku pomůže obyčejnému obchodnímu cestujícímu k tomu, aby si totálně zničil život. Ano, Thornton bude hrát svini. Snad to nebude na Fargu to jediné zajímavé a seriál neudělá filmové předloze ostudu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace