Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rosemary má televizní děťátko


ikona
Spooner
rosemary
Hororová klasika se vrátí v televizní verzi. 

Hororová legenda Rosemary má děťátko patří mezi ty vyvolené snímky, které rozhodně nestárnou. Z nezapomenutelné atmosféry adaptace románu Ira Levina totiž naskakuje husí kůže i po více než čtyřiceti letech. Nyní se ale známého příběhu okolo tak trochu netradičního těhotenství, satanismu a podobně veselých věcí dočkáme znovu. Do televizní podoby chce totiž majstrštyk Romana Polanskiho převést stanice NBC.

Než však budete chtít do televize poslat nějakou bombu a začnete lamentovat nad tím, že nekonečné seriálové natahování si tato látka rozhodně nezaslouží, tak vás malinko uklidním. Bude se totiž jednat o televizní, pravděpodobně čtyřdílnou, minisérii. A tenhle formát už by filmovému kultu mohl docela sednout. Nic moc bližšího se o projektu zatím neví, dříve než příští rok se však děsivé novinky nejspíš nedočkáme. Nejedná se ovšem o jedinou ambiciózní minisérii, kterou na nás chce NBC v následujících letech oslovit. Dočkáme se totiž také životopisné minisérie o Hilary Clinton, již si zahraje náhradní matka Muže z oceli, Diane Lane. Stanice se potom také rozhodla přiživit na televizním zájmu o knihy Stephena Kinga a po vzoru letošního letního hitu Under the Dome chystá adaptaci jeho dalšího známého románu, Tommyknockeři. Hlavouni z nepříliš sledovaného kanálu mají zkrátka do budoucna dost ambiciózní plány.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace