Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další cestování Marca Pola


ikona
Spooner
marco polo
Legendární mořeplavec se dočká dalšího televizního zpracování. 

Co si budeme povídat, Netflix v poslední době docela válí. Na seriálovou půdu vkročila známá internetová služba sice až tento rok, rozjezd ale asi nemohla mít lepší. Politické House of Cards sesbíralo hromadu nominací na ceny Emmy, hororové Hemlock Grove nás v redakci také velmi potěšilo, návrat Arrested Development se dle ohlasů povedl na jedničku a nedávná novinka Orange is the New Black (recenzi čekejte brzy) si už také vysloužila druhou řadu. Zkrátka na co tahle společnost sáhne, to se promění ve zlato. Není tedy divu, že Netflix s ambiciózními projekty rozhodně šetřit nebude a se svojí další novinkou se vydá na pole historických seriálů.

Vezmou si tak na paškál život známého mořeplavce Marca Pola, jehož máme ze základky v hlavách snad všichni. Devítidílný seriál by se měl věnovat cestovatelovým rokům ve společnosti mongolského chána Kublaje. Série by pak měla být, jak už je u historických kousků dobrým zvykem, epickou podívanou plnou napínavých příběhů, intrik a všudypřítomné politiky. Návrat do minulosti si pak vezme na starost jeden z producentů vynikajícího Zákonu gangu a celý projekt producentsky nezaštítí nikdo menší než bratři Weinsteinové. Američtí bratři v triku nad příběhem legendárního cestovatele kroužili již pár let a původně se měla produkce ujmout kabelovka Starz. Zde však byl dlouho dobu okolo ambiciózní novinky až podezřelý klid, a tak se Weinsteinové rozhodli své producentské dítko předat dál. Tak snad se Netflix ani tentokrát nespálí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace