Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zbouchnutá agentka CIA


ikona
Spooner
heigl
Postrach romantických komedií se vrací televize. 

Ještě před pár lety platila Katherine Heigl za nástupkyni Julii Roberts na poli romantických komedíí. Jenže už po chvíli jsme všichni stačili pochopit, že výborná Zbouchnutá a příjemných 27 šatů byly jenom světlé výjimky. Blonďátá kráska totiž začala hrát stále ty samé otravné pipky v ještě otravnějších a podprůměrnějších filmech a rázem se stala jednou z hereček, jejímž snímkům se vyhýbáme velkým obloukem. Naštěstí se jim čím dál více vyhýbají také američtí diváci a bývalá Izzie z Chirurgů už dávno neplatí za komerční jistotu, spíše naopak. Její návrat do televize, kde jí to ostatně vždycky šlo nejlépe, je tak celkem logickým krokem.

Překvapivě se však nevrátí ve zmiňovaném doktorském hitu a zkusí utáhnout vlastní seriál. No a ještě větší šok potom je, že by si snad po dlouhé době mohla zahrát i něco jiného, než tupou blondýnu. V zatím nepojmenovaném projektu, který s největší pravděpodobností zakotví na NBC, se podíváme pod pokličku CIA a jejich misí po celém světě. Katherine Heigl si pak zahraje pravou silnou ženskou hrdinku, která je navíc poradkyní samotného prezidenta. Nevím, jak vás, ale mě osobně představa, že herečka s jedním výrazem a typickým americkým úsměvem radí hlavě Spojených států, docela děsí. Novinku si navíc bere na starost jeden z producentů úděsného thrilleru The Following. Ano, zní to asi stejně lákavě jako kastrace a spolupráce bývalých pracovníků samotné CIA na tom asi nic nezmění. Třeba se ovšem Katherine Heigl její změna přece jenom vyvede. Moc šancí tomu ale nedávám.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace