Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Ambiciózní Mob City


ikona
Mr. Hlad
darabontmob city
Gangsterka Franka Darabonta o nekompromisním boji policie a lumpů v Los Angeles po druhé světové vypadá sakra dobře 

Jo, tohle půjde. Dlouho připravovaná novinka Franka Darabonta, režiséra Vykoupení věznice Shawshank a Zelené míle a duchovního otce televizních Živých mrtvých, se chystá už pěkně dlouho. Z původního L.A. Noir se projekt stačil přejmenovat na Lost Angeles a nakonec na Mob City a teď tu máme první trailer. A pořádně nadupaný. Díky rychlému střihu a stylovým zatmívačkám nakonec sice není vidět moc věcí, ale stylovost z toho všeho doslova teče. Navíc to vypadá, že sázka na Jona Bernthala z Živých mrtvých by se mohla tvůrcům pořádně vyplatit.

Jen pro sichr si zopakujme, o co půjde. Ve čtyřicátých letech je Los Angeles válečnou zónou, ve které policie jednoduše nestíhá a zdá se, že město si rozdělí gangsteři jako Mickey Cohen a Bugsy Siegel. Policejní šéf William Parker se tedy rozhodne vykašlat na zákony a pošle do ulic partu policajtů, kteří právo a spravedlnost prosadí s pomocí samopalů a revolverů. Šéfovat by jim měl bývalý mariňák Joe Teague, ale brzy zjistí, že proti němu stojí i jeho starý kamarád z armády. Pokud jste viděli letošní retro Gangster Squad: Lovci mafie, tak víte, do čeho jdete. Tohle bude asi trošku realističtější, ale to neznamená, že půjde o nudu. První trailer láká dostatečně, škoda, že prosinec a premiéra jsou ještě sakra daleko.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace