Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tina Fey zpět na scéně


ikona
Spooner
30 rock
Tvůrci Studia 30 Rock přicházejí s další komedií. 

Komediální herečce Tině Fey se v televizi dost daří. Kromě některých legendárních scének ze Saturday Night Live má totiž na svém kontě hlavně oceňovaný sitcom Studio 30 Rock. Tak trochu netradiční pohled do zákulisí jedné televize si stihnul za svých sedm let nasbírat miliony fanoušků, restartovat kariéru Alecu Baldwinovi a sesbírat nespočet prestižních ocenění. No a navíc zdejší humor nebyl úplně blbej. Sedmiletá štace oblíbené řachandy však na začátku tohoto roku nadobro skončila. Talentovaná scénáristka má ale nejspíš stále nápadů na rozdávání a pro NBC chystá další komediální novinku.

V zatím nepojmenované novince navíc zase spojí síly se starými známými spolupracovníky, Robertem Carlockem a  Colleen McGuinness, s nimiž pracovala již na svém předešlém seriálovém hitu. Ani z hlediska příběhu se toho asi tolik měnit nebude a opět se podíváme na prozatím neznámé pracoviště, jemuž se bude snažit šéfovat ženská hrdinka, která se však bude ještě zároveň snažit navázat pošramocené vztahy se svým otcem. Nijak originálně to nezní, my už ovšem všichni moc dobře víme, že Tina Fey umí i ze zdánlivě normálního příběhu vyždímat trochu více. Vůbec bych se pak nedivil, kdyby si hlavní hrdinku oblíbená herečka opět i sama zahrála, jelikož podobné role jí jdou vyloženě od ruky. Stanice NBC by navíc po skončení Studia 30 Rock a Kanclu potřebovala nový komediální hit jako sůl. Sázka na prověřeného koně se tak zdá logickým a jistým řešením.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace