Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Liz Lemon míří do školy


ikona
Mr. Hlad
30 rocktina fey
Hvězda 30 Rock už chystá nový seriál. A mohla by to být celkem zábava 

Sitcom 30 Rock to v televizi po sedmi letech balí, ovšem jeho hlavní hvězda a autorka Tina Fey se rozhodně nemusí bát o práci. S Universal Television podepsala produkční smlouvu na čtyři roky a ta by brzy měla začít nést ovoce. Už teď se totiž připravuje první "post-30 Rock" projekt, u kterého Tina Fey navíc spojí síly s producenty Mattem Hubbardem a Robertem Carlockem, kteří stojí i za jejím letos končícím sitcomem.

Název nového projektu zatím není známý, ale zápletka už je venku. Děj by se měl odehrávat na vysoké škole, která je striktně pro dívky. Respektive byla, protože nový školní rok přinese pár změn a jednou z nich bude i možnost studia pro pány. Zní to možná trochu jako z porna, ale tahle parta by z toho mohla udělat hodně zábavnou záležitost. Hubbard má psát i scénář a Tina Fey zatím tvrdí, že se bude věnovat jen produkci a před kamerou ji neuvidíme, ale nějaká ta hostovačka by asi nikoho nepřekvapila.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace