Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gilmorovo děvče spisovatelkou


ikona
Spooner
gilmore girls
Herečka ze slavného seriálu chystá nový projekt, v němž se nám představí v malinko nezvyklé roli. 

Populární Gilmorova děvčata vám asi díky častému opakování v tuzemských televizích představovat nemusím. Prupovídky ukecané Lorelai a chytré Rory však naštěstí patří mezi ty pohodové seriály, jejichž sledování nikdy neurazí. Z představitelky půvabné Lorelai, Lauren Graham, se navíc stala celkem úspěšná televizní hvězda, která na úspěch oblíbených Gilmorek navázala neméně úspěšným seriálem Famílie. Oblíbené herečce se ale nedaří pouze v bedně, jelikož svůj první velký úspěch letos slaví také na knižních pultech. Ano, z bývalé obyvatelky Stars Hollow se stala spisovatelka a její knižní prvotina Someday, Someday, Maybe slaví celkem úspěch. Není proto divu, že také román seriálové matadorky se podívá do bedny a jeho autorka u toho samozřejmě nebude chybět.

Televizní adaptace pak bude také vyprávět vtipný příběh mladé herečky, která si předsevzala, že se do tří let stane úspěšnou herečkou v New Yorku. Jenže do konce jejího tříletého plánu zbývá už jenom půl roku a vysněná herecká kariéra pořád není v dohledu. Scénář k připravované novince si pak samozřejmě sepíše sama Lauren Graham a společně s populární moderátorku Ellen DeGeneres se ujme již klasicky také produkce. Slibný námět si pak vzala pod svá křídla stanice CW, s níž má herečka velmi dobré zkušenosti právě již z dob Gilmorových děvčat. Tak snad se jí návrat na domovskou stanici povede a zároveň potvrdí, že dokáže být také dobrou spisovatelkou a scénáristkou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace