Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Chirurgů k vraždám


ikona
Spooner
chirurgoverhimes
Co nového chystá tvůrkyně doktorského hitu Shonda Rhimes? 

Na stanici ABC asi neexistuje milovanější a obletovanější osoba, než je slavná scénáristka a producentka Shonda Rhimes. Její největší hit Chirurgové se chystá již na úctyhodnou desátou štaci a stále si drží početnou diváckou základnu, lékařský spin-off Private Practice nedávno dožil svých úspěšných šest let a nejčerstvější Skandál se také řadí mezi nejsledovanější seriály stanice. Navíc pak letos přihrál překvapivou nominaci na Emmy hlavní představilce, Kerry Washington. Kravaťáci z ABC musí zkrátka tvůrkyni hitů líbat ruce, kam jenom přijde. Není tak divu, že Shonda Rhimes chystá pro televizi s klesající sledovaností již svůj čtvrtý projekt.

S její novinkou How To Get Away With Murder se tentokrát vydáme na právnickou univerzitu. Zde budeme sledovat skupinku chytrých studentů s velkými ambicemi a jejich tajemného profesora, jenž je zapleten do ještě tajemnější vraždy. Tato událost pak nejenže ovlivní životy všech zúčastněných, ale také zatřese celou univerzitou. Shonda pak své nové dítko popisuje jako sexy napínavý právnický thriller. Prostě nic, na co bychom od tvůrkyně oblíbených doktorů nebyli zvyklí. Na diváky to však bude fungovat i nadále a na ABC si již teď tak mohou připsat jednu ratingovou jistotu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace